Mogelijke doorbraak onderzoek mishandelde ex-PVV’er Hiemstra

Volgens een anonieme brief aan Omroep Friesland (zie hier voor een Nederlandstalig artikeltje, en hee kijk aan ook een Telegrafblurpje) zou (Ex-PVV) huilebalk Jelle Hiemstra zijn mishandeling zelf in scene gezet hebben. Vertaald uit het Fries (dank @Chiya);

De ‘mishandelaars’ van ex-PVV’er Jelle Hiemstra stellen dat zij de bivakmutsen van Hiemstra zelf hebben gekregen en gevraagd zijn bij hem aan te bellen.
De man zou ook geld van Hiemstra krijgen als hij een aantal posters van AFA bij Hiemstra op de ruiten zouden plakken. Hiemstra heeft hun echter nooit betaald, vandaar dat de ‘dader’ naar de pers is gestapt.

Sowieso klopt er iets niet aan die verhaaltjes van Hiemstra dus misschien dat de politie nu een stapje dichter bij de oplossing komt.

Misschien krijgen we dan ook antwoord op de vraag waarom politie en PVV beveiliging van Jelle Hiemstra helemaal niet nodig vonden. PVV ook op de hoogte dat het wel meeviel met die mate waarin Hiemstra “in gevaar” was? Dit is trouwens een retorische vraag; als de PVV had gedacht dat Hiemstra écht in gevaar was geweest hadden ze moord en brand geschreeuwd. Met andere woorden: het zijn sowieso een stel bedriegers daar bij die PVV maar goed dat wisten we natuurlijk al (lang).

8 gedachten over “Mogelijke doorbraak onderzoek mishandelde ex-PVV’er Hiemstra”

 1. En het zou ook verklaren waarom je ’s avonds twee gemaskerde mannen binnenlaat die je door je glazen voordeur kunt zien staan.

 2. Verklaart ook waarom je na met ijzeren staven te zijn bewerkt, een week later geheel ongeschonden op TV verschijnt. Het klopte gewoon voor geen meter.

 3. Misschien heerst binnen de partij een strijd wie het meest bedreigd wordt, of wie de meeste beveiliging hoort te krijgen, het is maar een theorie.
  Greet heeft een gepantserde BMW met een horde beveiligers gewonnen dankzij zijn gescheld op de Islam.
  Die haalt niemand meer in. Maar wie binnen de PVV wordt nog zo’n strijder voor het vrije woord, die ondanks bedreigingen de strijd voort zet, wie o wie.
  Tja, en dan kan er vals gespeeld worden in de provincie .

 4. De briefschrijver zou eerder dit jaar ook geld krijgen van Hiemstra om posters van AFA (Anti Fascistische Aktiegroep) op Hiemstra’s ruiten te plakken.
  Als dit waar is, dan was het een doelbewuste aktie van Hiemstra om de AFA zijn zgn. mishandeling in de schoenen te schuiven. Dus puur gericht om AFA in een kwaad daglicht te stellen.

 5. De Dagelijkse Standaard(Isser: laffe lutsers), Elsevier, Telegraaf, Forum voor de vrijheid, en GeenStijl (“RIP Nederlandse Democratie!”) zijn vooralsnog opvallend still over de mogelijk geveinsde mishandeling (door ‘links’).

  Even de feiten afwachten: het is te leren.

Reacties zijn gesloten.