Henk Bleker weet niet wat-ie wil

Staatssecretaris Bleker verdedigde donderdag in de Tweede Kamer zijn plan om het beheer van natuurgebieden over te dragen aan de provincies. De oppositie liep collectief storm tegen Blekers voornemen om zijn handen ervan af te trekken.

 

Directeur Chris Kalden en voorzitter van de raad van toezicht Inge Brakman moeten opheldering geven over de betrokkenheid van Staatsbosbeheer bij het laten doorgaan van natuurgebied het Oostvaarderswold.In het regeerakkoord van het kabinet-Rutte is dat plan doorgehaald. Maar vorige week maakte het provinciebestuur van Flevoland bekend dat het grootste natuurgebied van Nederland, het Oostvaarderswold, toch van de grond gaat komen.

Dus enerzijds wil Bleker dat het natuurbeheer aan de provincies wordt overgelaten, maar als een provincie (Flevoland) dan iets wil wat Henk Bleker niet uitkomt wordt Staatsbosbeheer gelijk op het matje geroepen.

1 gedachte over “Henk Bleker weet niet wat-ie wil”

  1. Hehe, dus nu kan hij ineens wel het nummer van Staatsbosbeheer vinden, terwijl hij ze eerst constant ontloopt en er niet mee wil praten. Ach ja.. wat is het toch ook een rat.

Reacties zijn gesloten.