PVV-propagandisten veiliggesteld

Een stukje in de bode voor licht intellectuele PVV’ers (Volkskrant) vandaag: het conflict tussen de partij van AtaTokkie  Wilders en de Collaboratie Kabinet partijen is bijgelegd. De minister doet wel een concessie wat betreft de ‘rechtse’ omroepen WNL en Powned. Deze zouden makkelijker definitief moeten kunnen toetreden tot de publieke omroep. Het onvervalschte Bruine Geluid blijft dus bestaan en krijgt zelfs eigen regeltjes om hun voortbestaan te garanderen. Ik was al bang dat ik dus de aankomende jaren nog steeds bij onzorgvuldig zappen mijn ontbijt zou regurgiteren dankzij de fascistenkop van Joost Eerdmans bij WNL maar dat programma is godzijdank opgeheven. Helaas verontreinigt die nu de radio voor Bruin Nederland. Maar dat is pas ’s avonds en dan kijken we toch BBC.

http://www.youtube.com/watch?v=hc2DbWGZmN0

7 gedachten over “PVV-propagandisten veiliggesteld”

 1. Het is al veel langer aan de gang.
  De invloed die de politiek op de media heeft.
  Dit is geen goede zaak, want zo beinvloeden politici de mensen.
  Wie de media controleert, controleert het volk.
  Waar is de onafhankelijke jounalistiek gebleven.
  Kijk maar naar het NOS journaal, en zie, hoe slecht mensen nog geinformeerd worden.

 2. @ Theo Gerris:
  Wat dacht je van Rtl nieuws? en de bijhorende praatpappegaaienshow rtl boulevard? wat een onziiiiiin wordt daar gekakeld…patty brard gordon en jan smit nieuws en de hele sbs kliek erbij

 3. 3
  Kevin

  RTL nieuws gaat nog, de rest is gewoon shit.
  Maar ik kijk naar RTLZ, en daar wordt meer gezegd dan in ieder ander programma , wat betrekking heeft op economie , Euro en schuldencrisis.
  En ook daar moet je soms tussen de regels doorlezen.

 4. Fijn voor de heer Bosma dat de omroepen steeds meer in het gareel komen. Nu nog afrekenen met al die loslopende snuiters die onwelgevallige dingen zeggen, zoals Tom Lanoye die opriep tot een cordon sanitaire. Boris van der Ham herinnerde Bosma daarop aan de vrijheid van meningsuiting, wat aan Bosma weer de volgende repliek ontlokte:
  “De heer Van der Ham heeft zich in het verleden sterk gemaakt voor subsidieverlening aan Toneelgroep Amsterdam. Deze toneelgroep neemt werken af van Tom Lanoye. Als je naar Toneelgroep Amsterdam gaat, betaalt de belastingbetaler mee, ook aan de heer Lanoye. Je kunt ook naar de Toppers. De heer Heuckeroth, bekend onder zijn artiestennaam Gordon, heeft zich nog nooit negatief uitgelaten over de democratie. Waarom moeten we antidemocratische lieden als de heer Lanoye wel financieren en waarom moet de heer Heuckeroth zijn eigen broek ophouden?”
  (http://www.decontrabas.com/de_contrabas/2011/11/tom-lanoye-antidemocratisch.html)

  Volgens Bosma’s eigen logica echter wordt Gordon gesubsidieerd elke keer wanneer hij op tv is. Dat is prima, zolang je maar lekker positief bent over de democratie (lees: zolang je de PVV naar de mond praat).

 5. de invloed van wnl op het publieke bestel
  rollebollen over de vloer van het lachen

  voor de grap eens kijken ‘sochtends naar de domme blondjes show
  al eens eerder aangekaart op krapuul http://goo.gl/DE8kV
  geeuw-gaap-geeuw
  files, het weer, een malle man in een tuin
  alles gepresenteerd met het iq van een poffertje
  kijken daar ueberhaupt wel menschen naar?

  jammer dat de kijkcijfers niet meer op teletekst te zien zijn
  is zeker met voorbedachte rade gedaan indertijd

 6. @2 Walter, inderdaad. Die moesten het gewoon hebben van idealisten, die geen cadeautjes mochten krijgen. Ik vind het concurrentievervalsing dat die bruine poep omroepen nu wel cadeautjes mogen weggeven. Echt rechtse manipulatie. 😥

Reacties zijn gesloten.