23 gedachten over “Nederlander ontwikkelt “superdodelijk” virus”

 1. Het is gruwelijk misdadig. Er zijn steeds mensen die voor het geld/poen ALLES gaan doen. Zonodig uitroeien van de helft van de mensheid, want dit is de aangegeven doel van dit project.

 2. Tja, ze leren ook niks he? Heb wel eens gelezen dat er vermoeden bestaat dat het AIDS virus ook een laboratorium ontdekking is van de VS en dat dat ook een ‘beetje’ uit de hand is gelopen. Om maar te zwijgen van de praktijken die farmaceutische bedrijven uithalen met hun nog niet goedgekeurde vaccinaties in oa Afrika. Zijn ze een soort Josef Mengele mee aan het spelen daar. Het is om te kotsen.

 3. De analogie met Pakistan dringt zich op. Pakistan heeft de atoombom, men is bang dat die in handen valt van stromingen die het niet zo op hebben met het Westen, in het bijzonder Amerika. Je moet er toch niet aan denken dat we hier een PVV regering krijgen, die toegang krijgt tot dit virus.

 4. Kan iemand mij uitleggen waarom wetenschappers een opdracht hebben gekregen om een dodelijke virus te maken? Het wordt ook nog eens gebracht alsof we zo’n dodelijke virus nodig hebben.

 5. Gaat gewoon werken aan een oplossing voor bestaande problemen, ipv er meer te creëren. Welke farmaceut moet er nu weer gered worden, want er komt vast ook wel weer een vaccin voor?

 6. In het Erasmus Medisch Centrum nog wel, word dat niet uit ONZE belastingcenten betaald ???? kan Geert daar niet eens wat over vragen ????

 7. Snel, snel iedereen vaccineren. angst doet het altijd goed. En werkt Osterhaus niet voor het erasmus?

 8. De Amerikanen zijn nu bang dat de informatie in verkeerde handen valt en terroristen het virus als biologisch wapen zullen inzetten.

  Aanvulling Telegraafbericht: Daarom hebben zij nu de rechten gekocht zodat zij het ding wel mogen gebruiken en terroristen lekker niet.

 9. Osterhaus en zijn belangen en geschreeuw:

  http://www.krapuul.nl/blog/56520/twijfelen-aan-effectiviteit-van-griepvaccins-is-verboden-rechtszaak-door-het-rivm-tegen-huisarts/

  [ n 1993 werd hij benoemd tot hoogleraar in de virologie aan de Medische Faculteit van de Erasmus Universiteit Rotterdam en is in die hoedanigheid tevens Hoofd van de Afdeling Virologie van het Erasmus MC.

  Hij is hoofd van een tweetal referentiecentra voor de Wereldgezondheidsorganisatie: het Nationaal Influenza Centrum en het Wereld Referentiecentrum voor Mazelen. ]

  Hij _moet_ als hoofd van de ontwikkeling van dit virus hebben geweten. Heel, heel, raar Zelfs als hij geen financiële belangen zou hebben kan hij weten dat het een in potentie monsterlijk virus kan zijn.

  Dat doe je dus niet als viroloog, alleen ethisch al een reden om hem uit het vak te smijten en voor eeuwig naar een akelig land te verbannen en in een kerker te stoppen.

  Of je moet natuurlijk heel veel geld voor je afdeling krijgen, en laat ik de rest maar niet insinueren voor je het weet daagt hij je voor de rechter, al zou je zelfs maar dúrven te twijfelen aan zijn anti-griep spulletjes.

  Zou ook nog kunnen zijn dat de fabriek zelf de geruchten heeft verspreid. Ik ben nooit zo’n gelover geweest van samenzweringen ( op zijn Amerikaans), maar de laatste jaren begin ik een beetje lid van die club te worden. Wat een rotzooi overal.

 10. nederland is/was een handelsnatie
  ik zou zeggen: doorverkopen dat spul
  misschien ook interessant voor de vrije (vvd) markt…
  en flink wat belasting erbovenop

 11. Peter Schreef:

  Kan iemand mij uitleggen waarom wetenschappers een opdracht hebben gekregen om een dodelijke virus te maken? Het wordt ook nog eens gebracht alsof we zo’n dodelijke virus nodig hebben.

  Ik doe een gooi: Zodat heel per ongeluk een of andere laborant of schoonmaker ermee besmet kan raken die dan weer het halve land besmet en dan is er weer een reden om grootschalig te vaccineren??? Of voor gebruik als biologisch wapen, of om weer eens angst te creeren dat ‘terroristen’ het willen stelen zodat er weer een land platgebombardeerd mag worden….

 12. Ik denk dat dit virus is gemaakt vanwege de schuldencrisis. Als er een opstand komt of de hell breekt los dan injecteer je dat virus en voor de mensen die het overleven al dan niet van een tegengif zullen er dan vanuit kunnen gaan dat het door een terrorist komt. Slim stukje tekst! Bravo!

 13. Ik zie er niks verkeerds in.
  Wetenschappers horen alert te zijn over mogelijke ontwikkelingen van wat dan ook.
  Op het moment dat je merkt dat een bepaald virus aan het muteren is, is het ook heel logisch en dat mag je zelfs van ze eisen, dat wetenschappers modellen gaan ontwikkelen om te zien wat eventueel mogelijk is en welke gevaren het met zich meebrengt, om tegenmaatregelen te kunnen nemen.
  Dat er eventueel misbruik van gemaakt kan worden staat buiten kijf. Die misbruik kan niet alleen door terroristen plaatsvinden maar ook door overheden.
  Maar stel je eens voor dat wetenschappers niet gaan onderzoeken wat de gevolgen kunnen zijn van een mutatie en er gebeurt toch wat? Wie is dan de schuldige?

Reacties zijn gesloten.