Ssst… VVD wil geen nieuwe affaires

Ze hebben al genoeg ouwe, zie bijgaand opsomminkje in het Eindhovens Dagblad;

De VVD wordt geplaagd door affaires. Kritische leden roeren zich aan de vooravond van het partijcongres. “Dit is slecht voor het aanzien van de VVD.” (Lees verder bij ED)

Wat ook een leuk zinnetje is uit het artikeltje;

Jonk vindt dat Korthals zich bij incidenten hardop moet uitspreken. “Je kunt wel denken: het waait wel over. Maar je kunt ook zeggen: ‘Er is een grens overschreden’. Ik vind het sterk als een partij dat doet.”

Korthals is voorzitter van de VVD. Over affaires gesproken; Korthals heeft de volle €350.000,- wachtgeld opgesoupeerd waar hij “recht” op had na zijn ministerschap. De rover.

Ongekend!

Dus dat keihard uitspreken van Korthals over walgelijk gedrag daar zou ik maar niet al te hard op rekenen als ik VVD’er was.

7 gedachten over “Ssst… VVD wil geen nieuwe affaires”

 1. @2
  Je kunt je niet voorstellen aan wat voor eisen je moet voldoen als je alleen maar een traiteurwinkel wilt beginnen, inclusief BUMA/STEMRAgedoe want je bent HORECA, vindt de gemeente.
  En mijnheer het gemeenteraadslid zeilt overal straffeloos doorheen en vangt 400 euro per nacht per kamer.
  Wie straf verdient: straf!

 2. Witte duif Schreef:

  wat moet ik me voorstellen bij een illegaal hotel?

  kleine kamertjes die óf per uur gehuurd worden door kleine zelfstandigen in de geriefsindustrie .. of waarin op 6 vierkante meter 2 3hoge stapelbedden vol Bulgaren staan , uitaard niet voorzien van voldoende toiletten , brandblussers , brandtrappen , douches ect ect ect

 3. ” “Dit is slecht voor het aanzien van de VVD.”

  Jahoor, vroegha werd alles geheim gehouden en wat bezielt ze tegenwoordig om allemaal met feiten boven tafel te komen? Weten ze niet dat dit tegen de regels van ons elitaire clubje is? Wat we uitspoken blieft tussen ons, duidelijk?

Reacties zijn gesloten.