18 gedachten over ““We worden moslim door onbewust halalvlees te eten””

 1. Nou dan kopen ze gewoon spareribs,doorregenlappen,krabbetjes,rookworst,varkenshaas,karbonade,koteletten,blikzult,dan hebben ze geen halalvlees en worden ze niet moslim..wellicht wel een vette huid en puistjes en meeeters en een hoog cholestorol

 2. Hoelang duurt het dan voordat je Moslim wordt??? Want hier overwinteren een hoop duitse bejaarden in de hotels en sommige blijven echt MAANDEN!!! WTF?! ikZELF zit hier al maanden!!! Hoe kom je er trouwens achter dat je Moslim bent geworden?? Is er een bloedtest voor ofzo??

 3. waarom popiejopie zieltjeswinners naar Afrika heeft gestuurd is mij een raadsel, het Vaticaan had net zo goed varkenslapjes kunnen sturen om de heidenen te katholiseren

  eventueel met een stukje vis op vrijdag

 4. Maar even serieus: Als op het vlees vermeld zou staan dat het halal is zou ik het ook niet kopen, uit principe. Als de invloed van de islam zover gaat dat mijn leven er (deels) door wordt bepaald zal ik mij verzetten door betreffende producten/winkels te mijden.

 5. ” We worden moslim door onbewust halalvlees te eten”

  Aan de hand hiervan is het zeer eenvoudig en onomstotelijk vast te stellen dat de heer Bosma blijkbaar heel veel ezelvlees heeft gegeten want hij redeneert nu als een echte ezel. 🙂

 6. Ik moet eerlijk toegeven dat ik eens een stukje vlees in de mond nam die ik met 35% korting bij AH had gekocht en ik nog maar amper me kon beheersen om m’n vrouw en kinderen in elkaar te slaan.
  Overduidelijk een halal-product. Zoiets overkomt je nooit als je koosjer vlees eet.
  Het was mooi dat m’n familie begreep dat ik er eigenlijk niks aan kon doen en hebben daarom spontaan hun schaamlippen laten afknippen om me een beetje te sussen.

 7. alboe Schreef:

  Maar even serieus: Als op het vlees vermeld zou staan dat het halal is zou ik het ook niet kopen, uit principe. Als de invloed van de islam zover gaat dat mijn leven er (deels) door wordt bepaald zal ik mij verzetten door betreffende producten/winkels te mijden.

  Ik kan meegaan in je redenering echter niet in je argumentatie.
  Immers je veronderstelt dat halal vlees iets heel anders is dan gewoon vlees en dat is het absoluut niet.
  Sterker nog, ik zou het juist toejuichen als op vleesproducten staat (tenminste als dat inderdaad zo is) halal of koosjer is zodat of opdat mensen met een bepaald geen problemen hebben bij het kopen ervan.
  Immers jou overkomt niks als je iets halal of koosjer eet, maar sommigen denken dat dat wel het geval is als ze het níet doen.

 8. Ik eet geen vlees dus ik heb makkelijk praten 😛 maar als er voor poes Poes (die net de kamer komt binnenwandelen, volgens mij voelt ze dat het woord “runderhart” zometeen gaat vallen) naast gewoon runderhart ook halal runderhart te krijgen was, zou ik voor halal kiezen.

  Niet dat ze ooit moslim zou worden (ze roept de hele dag “Mao! Mao!” dus is onbekeerbaar), maar er heeft nog niemand definitief bewezen welke slachtmethode beter is (de waarheid zal wel ergens in het midden blijken te liggen) en “halal” stelt wél eisen aan het slachtveeleven vóór de dood.

  True, diverse commerciële slachters letten niet zo op die eisen (en overtreden daarmee de NL wet), maar de kans is groter dat het betreffende rund een beter leven en een minder stressvole trip naar het slachthuis heeft gehad.
  (en ik weet dat Sinte Geert het niet leuk vindt, dat telt óók) 😈

 9. @7

  Grote supermarktketens hebben de islamitische medemens ontdekt als consument. Als je daar uit “principe” niet meer komt dan ben ik bang dat je over een paar jaar zult moeten leven uit je eigen groentetuintje met melkkoe en legkip.

  Uit principe kom ik niet bij Limburgse winkels want Limburgers zijn katholieken en katholieken zijn kindermisbruikers.

 10. kaaskop Schreef:

  @7
  Grote supermarktketens hebben de islamitische medemens ontdekt als consument. Als je daar uit “principe” niet meer komt dan ben ik bang dat je over een paar jaar zult moeten leven uit je eigen groentetuintje met melkkoe en legkip.
  Uit principe kom ik niet bij Limburgse winkels want Limburgers zijn katholieken en katholieken zijn kindermisbruikers.

  Ook maar geen American Football meer kijken : http://www.npr.org/2011/11/08/142111804/penn-state-abuse-scandal-a-guide-and-timeline

 11. @7

  maar even serieus, als moslim wordt het steeds moeilijker om te verhullen hoe de wereld overgenomen gaat worden, Henk & Ingrid zijn ook zo fucking slim!

  groente, fruit, melk, aardappels, alles stiekem halal, het wordt alleen niet op de verpakking gezet

  vegetariërs en veganisten? stiekeme moslims zijn het maar dat geven ze natuurlijk niet toe

  zelfs in Israël! zogenaamd orthodoxe joden die hun vrouw in boerka dwingen, vrouwen uit het straatbeeld halen en de straffe hand niet schuwen als de heer des huizes tegengesprooken wordt, allemaal stiekeme moslims! ze nemen Israël over en dan blijkt ineens dat ze zo’n Palestinasjaal onder hun zwarte jas hebben en wordt de Israëlische vlag vervangen door die van Hamas!

  Martin Bosma en Raymond de Roon hebben dit door, nu Henk & Ingrid nog

  echt waar!

Reacties zijn gesloten.