Het semiliberale hypocriete gejengel van Stef Blok (VVD)

Dit soort gratuite gelul “Een overheid die keuzes oplegt is geen teken van beschaving. Het is juist andersom: een beschaafde samenleving laat haar burgers vrij om te kiezen” zou allemaal niet zo verrekte achterlijk zijn als deze VVD-overheid de burgers niet tot van alles zou dwingen.

Want hee! Wat een verrassing. De VVD maakt ook allerlei keuzes die ik mag betalen.

Ik werk namelijk ieder jaar tot juli voor de staatskas. En dit jaar was toevallig de VVD de baas. En ik mocht gewoon volop betalen.

Of krijg ik dit jaar alles terug, Stef Blok?

Nee he? Dus shut the fuck up met je hypocriete gehuil.

5 gedachten over “Het semiliberale hypocriete gejengel van Stef Blok (VVD)”

  1. Ja Stef, laat iedereen die auto wil rijden geld in een pot stoppen voor snelwegen. Daar hoeven de overheid en ik toch niet voor op te draaien?

  2. @4 Lol, inderdaad. Het probleem met mensen als Blok is dat ze niet inzien dat hun eigen mensbeeld fundamenteel eigenlijk niet zoveel verschilt van links. Het linkse mensbeeld zou uitgaan van wantrouwen, in tegenstelling tot die van de VVD. Waarom trekt hij zijn redenering dan niet gewoon consequent door? De VVD is tenslotte voor staatsbemoeienis op allerlei gebieden. En ondanks dat positieve mensbeeld van de VVD leek het hen blijkbaar toch niet z’n goed idee te vertrouwen op de burger om te beslissen over het Verdrag van Lissabon.

    Ben trouwens benieuwd of Blok vanaf nu gaat pleiten voor volledige afschaffing van ontwikkelingshulp en cultuursubsidies. Hij wilt zich toch niet zeker niet associëren met dat linkse superioriteitsgevoel? En over staatsbemoeienis omtrent cultuur gesproken. Is het niet deze regering die de BTW op kaartjes fors wil verhogen?

Reacties zijn gesloten.