Mark Rutte heeft veel over voor een goede regering

De VVD zou graag stappen vooruit zetten als het gaat om medisch-ethische zaken als abortus en euthanasie, maar moet ook rekening houden met het CDA en soms de SGP. Voor partijleider Mark Rutte staat wel voorop dat de partij op deze punten nooit een stap terug zal doen. ‘Dat is de absolute bottomline.’

Volgens Rutte is het onvermijdelijk om op sommige punten compromissen te sluiten als dat nodig is om een goede regering te kunnen vormen. ‘Dat hebben we er graag voor over.’

Mag ik even lachen en overgeven tegelijk? Kan Rutte mij informeren wanneer hij die goede regering gaat formeren? In welk parallel universum leeft die man?

Ik tik jou over twintig jaar, net als je denkt dat je het allemaal verdrongen hebt, nog eens op je schouder Rutte. Om je in het oor te fluisteren dat jij het was die verantwoordelijk was voor samenwerking met de meest racistische partij in het parlement sinds 1945.

3 gedachten over “Mark Rutte heeft veel over voor een goede regering”

  1. Stilstand is achteruitgang Trutteboy. Geen stap achteruit, maar ook niet vooruit betekent laffe, conservatieve politiek.

    En met een fascist regeren – of zoals je het zelf zo keurig huichelachtig noemt gedogen – is zelfs terug naar de jaren dertig van de vorige eeuw! Dus wat mekker je met je geen stap achteruit en bottomline?

    Godverju, wat heb ik een hekel aan deze rechtse nitwits. Was ik maar linkshandig geboren.

  2. Aha! 😉 Goed commentaar, Laurent! Ze verkopen aan de lopende band hun eigen principes om aan de macht te blijven. En aan regeren komen ze niet toe. Wanneer maakt de oppositie hier nu eens een eind aan?

  3. Die oppositie is nog wel het meest beschamend aan deze hele brei, je hoort ze niet – ziet ze niet ?????

    Media laat ze linksch liggen en ze zoeken gvd zelf ook de confrontatie niet op. Erger nog, ze slikken het allemaal. Ayayay

Reacties zijn gesloten.