Geen bonus, maar banen!

Hoe dom kan een kabinet zijn?
Minister Van Bijsterveldt bezuinigt 300 miljoen op zorgleerlingen. Ze ontslaat daarom 9.000 leraren om zo prestatiebonussen te betalen. De AOb voert de komende maanden actie tegen deze bezuiniging en prestatiebeloning.
Steun de actie.

3 gedachten over “Geen bonus, maar banen!”

 1. Vergeet ook de linken met de afschaffing van het PGB niet. De lastenverzwaring van de gewone scholen, die veel meer “bijzondere” kinderen moeten gaan opvangen, met minder geld door de ombuigingen van minister hetspoorBijsterveldt. Of de afschaffing van de Wajong en de sociale werkplaatsen waar een behoorlijk deel van deze kinderen naartoe werkt worden ook nog grotendeels opgeheven. lekker thuis bij mama (volgens Marja moeten ouders daar een keuze in maken http://www.refdag.nl/nieuws/politiek/van_bijsterveldt_oproep_aan_ouders_1_605859 ) achter de geraniums vegeteren en vooral niet teveel willen.

  Kost allemaal teveel. Blijkbaar. Weet je wat, misschien is een verplichte abortus een optie voor dit gore bruine pisvlekkenkabinet. Oh, uw kind is al 17? Nou,ja, wel wat laat, maar kan nog net, voor ze in de Wajong terecht komt. Je zou je haast gaan schamen omdat je een gehandicapt kind hebt. Net als vroeger, toen een gehandicapt kind werd gezien als een straf van God, is het nu een straf van deze enge, onmenselijke bedrijfsleiding wat zich onze regering noemt. 😡

  Mensen die meer willen weten over dit rampenplan en de gevolgen voor elk schoolgaand kind kind (dus niet alleen in het speciaal onderwijs) kunnen lezen op http://wijzijnverbijsterd.blogspot.com/
  Aanrader, een soort Krapuul maar dan alleen over dit onderwerp.

 2. Dit kabinet heeft al vanaf het begin gesteld: “Banen boven inkomen”
  Iets waar werkgevers altijd al voor pleitten maar wat door de werknemers altijd honend wordt weggewuifd.
  Die vinden inkomen nu eenmaal belangrijk, maar als het op werken aankomt geven ze niet thuis. Terwijl hun baas zig dagelijks een slag in de rondte werkt om hen tenminste een paar centen te gunnen, gooien ze na 5 uur al de deur dicht om “gezellig” bij hun gezin te kunnen zijn.
  Ze willen steeds meer geld terwijl ze wel op hun vingers kunnen natellen dat als je veel verdient je werkgever minder mensen in dienst kan nemen.
  De werknemers zijn dus zelf schuldig aan de stijgende werkloosheid.

Reacties zijn gesloten.