Meer dan 70 animal cops voor niets opgeleid – wat nu?

Zielig hondje
Van de 80 politieagenten die zijn opgeleid tot ‘animal cops’ zijn er 74 afgehaakt nadat is gebleken dat het een fulltime functie zou worden.

Staat ook belachelijk op je CV, “animal cop”.

Ik durf te wedden dat bijvoorbeeld Hero Brinkman ook geen animal cop zou zijn geworden zelfs niet voor een lifetime supply Jack Daniels (NOS).

14 gedachten over “Meer dan 70 animal cops voor niets opgeleid – wat nu?”

 1. LOL@”zielig hondje”
  Het blijft toch een geweldige overwinning, de bewering dat alles wat hij aanraakt in goud veranderd blijft staan. Zoveel tijd en geld gespendeerd voor een netto resultaat van 6 agentjes: die zijn hun gewicht in goud waard.

 2. @1 Ja, terwijl ik nog steeds niet weet wat die dierenpliesie anders mag en kan doen dan de al lang bestaande dierenbescherming en LID. Ik vind het zonde van het geld. Zeker ook omdat die dierenpliesie niet aan de bio-industrie mag komen.
  En voor het geval mensen denken dat ik dierenmishandeling oke vind, laat ik ze even weten dat ik – als zeer vredelievend mens – bij dierenmishandelaars toch wel ideeen krijg die Pistolen Paultje ten uitvoer bracht.

 3. Keira Schreef:

  … die Pistolen Paultje ten uitvoer bracht.

  Het was wel een dierenactivist maar volgens mij bracht hij nooit iets “ten uitvoer”. Het was voor zover ik weet gewoon een charmante Amsterdammer vol sterke verhalen en een hele grote mond.

 4. Kunnen ze niet samen met die overbodige Kunduztrainers terroristische straathonden gaan arresteren?

 5. O kunnen deze COPS..wat een stoer woord he?
  ingezet worden om hondenuitlatende baasjes/bazinnetjes te controleren die geen hondebelasting betalen of wiens doggie niet gechipt is?

  ook bij huurders van sociale woningbouw controleren of er wel genoeg leefruimte is voor honden wanneer zij die in hun huis hebben?
  er zijn hondenbezitters met wel vijf honden die in een tweekamerhuisje wonen..toch ook zielig?en irritant voor de overige huurders

 6. Een agent koste aan opleiding 1250 Euro=92500 Euro weg dank zy de grote dieren-vrind Mister Graus”
  van de PVV…Mister ”Graus”’ mishandelde in het verleden zyn vriendin,,,nu blykt ook zyn voorstel om 500
  animal-cops een volledige mislukking te-zyn..Van de 80 in opleiding zyn 74 afgehaakt..
  Overgens,,als ik by de Handhavers van de wet zou werken;;;;Kan Het My Moeilyk Voorstellen””””dan zat ik liever by de ”’Cavia-huis-dieren en ander klein spul..controleurs ;;;;dan by het echte grote politie werk zo als
  Criminelen vangen..

 7. Uit het stuk op NRC:
  “Graus benadrukt nog eens dat er een samenhang is tussen dierenmishandeling en huiselijk geweld”
  En Graus kan dat weten!

 8. Martin Gaus: http://www.martingaus.nl/ begon, het was in de staat tegenover mijn oude ligplaats van mijn woonboot dus ik kan het weten, in een oude bouwkeet met een woonwagen zijn dierenasiel en later zijn honden trainingschool. Die later weer uitgroeide door landelijke bekendheid, het blijkt nu zelfs een internationaal gebeuren te zijn, tot wat het nu is. Hij was er ook voor om wolven in de Oostvaardersplassen uit te zetten en had daartoe al een roedel in zijn asiel. Prachtbeesten en hij of zijn vrouw ging gewoon het hok in om ze te aaien. Maar zo zie je maar, in Nederland kan het alleen nog maar op de verkeerde manier. We worden geregeerd door bruine wolven in schaapsuniform die door die achterbakse verkleedpartij onoverzienbare schade in de stemveestapel aanrichten. Werd het niet eens tijd voor een afschietvergunning. Voor deze gelegenheid bied ik mij aan als vrijwilliger. De gemeente had mij al afgeschreven om als vrijwilliger beschikbaar voor diensten voor hun concernvoorwerk te zijn wegens vermoedens dat dit niet zonder protest mijnerzijds zal kunnen gebeuren. Ik zou maar onrust hebben gezaaid in hun stem en werkveestapel. Maar voor dit bijzondere klusje zou zo’n onverkleede lonewolf als ik zéér geschikt zijn. Maar ik zei het al, in Nederland kan het alleen nog maar verkeerd, want in dit land wordt altijd door de verkeerde partijen met de verkeerde wetgeving het verkeerde bereikt.

 9. @ Sjuul van Dissel:
  Ik heb een keer martin gaus op tv een blik hondevoer zien eten,en hij zei hoe kunnen mensen tegen honden zijn of ze mishandelen?dat doe je beter bij flikkers zei hij!!!werkelijk jaren geleden op tv gezien.daarom deze viezerik walg ik van

 10. Keira Schreef:

  Uit het stuk op NRC:
  “Graus benadrukt nog eens dat er een samenhang is tussen dierenmishandeling en huiselijk geweld”
  En Graus kan dat weten!

  En of! Graus is namelijk een korte periode geïslamiseerd geweest nadat hij eens een vrouwtje met een hoofddoek toevallig was tegengekomen en als bekend mag je dan je vrouwen in elkaar slaan en moet je onverdoofd slachten, maar dankzij Wilders is hij tot inkeer gekomen houdt hij zich daar niet meer mee bezig.
  En laten we heel eerlijk zijn, je kan veel van de moffen zeggen maar ze hadden tenminste direct door dat je niks had aan een lokale politie en zijn destijds terecht begonnen met een nationale politie, de SA (Sturmabteilung http://is.gd/JMY5HH )
  Zo zie je maar weer. Hitler had misschien wat fouten maar hij was gek op dieren en hield van orde en gezag. Mooi dat ook de VVD/Opstelten eindelijk eens wat meer begrip krijgt voor wat andere denkbeelden dan wat de linkse elite steeds maar weer propageert.

Reacties zijn gesloten.