Anaalfaal Madlener (#PVV) op tape

Kijk, die Turken weten dus wél hoe je met zo’n PVV’er omgaat: “Put it in your appropriate place”, voegt Egemen Bagis Madlener toe, nadat deze hem in het Europees Parlement een cartoon van de in Turkije omstreden cartoonist Baruter probeert aan te bieden:

15 gedachten over “Anaalfaal Madlener (#PVV) op tape”

 1. hahahahaha.. geweldig….
  Die heerschap Bagis zegt dus “Put it in your appropiate place” tegen die pannekoek van Maagdelijker!
  In de contaxt waarin hij dit zegt bedoelt hij dus ook echt “steek dat maar in je reet”!!!!!!!!
  Hahahahahahaha…….. heerlijk! Zouden meer mensen moeten doen en een Duitser zou zeggen “nicht immer aber immer ofter”…..
  😛

 2. Dankzij Barry Patjepeeër zal het woord weigerparlementarier volgend jaar meedingen bij de verkiezing van het beste nieuwe woord.

  Dankzij de slechte zomer is de uitdrukking where the sun don’t shine niet langer bruikbaar als instructie voor fysiek ongemak. De heer Bagis heeft klimatologische probleem op diplomatieke wijze omzeild 🙂

 3. Morgen komt Hero met het verhaal dat het een grapje was.

  En Dion zal beweren dat riooljournalisten van de linkse staatsomroep de beelden hebben gemanipuleerd waardoor Barry extra dom lijkt.

  Overigens is Dion al een paar dagen verdacht stil, ondanks Morgan. Hij zal wel een spreekverbod van de opperpoedel hebben gekregen.

  Blaffende honden bijten niet.

 4. En zo laat Egemen eigenlijk in 10 seconden zien waarom Turkije eigenlijk nog niet klaar is voor de EU. Dit helpt Egemen in Turkije, maar het helpt Turkije niet in Europa.

  Volgende vraag is overigens of Turkije dat op dit moment wel zou moeten willen…

 5. Roland Bruynesteyn Schreef:

  En zo laat Egemen eigenlijk in 10 seconden zien waarom Turkije eigenlijk nog niet klaar is voor de EU. Dit helpt Egemen in Turkije, maar het helpt Turkije niet in Europa.
  Volgende vraag is overigens of Turkije dat op dit moment wel zou moeten willen…

  Ja hoor….
  Deze beelden hebben alle Europese journaals gehaald en het onderwerp is vandaag het meest besprokene op Twitter… 🙄 !!

  Ik vind Turkije zo langzamerhand rijper voor Europa is dan de PVV (die Europa immers helemaal niet ziet zitten) en het filmpje is het bewijs…

 6. #5 Roland B. Gelooft u dat nou echt? U bent minister van Europese Zaken van Turkije. U wordt ontvangen in het Europese Parlement. De mensen stellen je concrete vragen. Er is een beschaafde discussie.
  Plotseling komt een brabbelende ex-politicommissaris uit de Rijnmond aanzetten met een tekening zoals Geert Wilders die in NL vervolgd zou hebben voor de rechter (Adriaan Soeterbroek). Die Barry heeft hem zelfs op onze kosten laten inlijsten! – dan vind ik het toch wel ultramodern en bij-de-tijd als hij zegt: “Steek ‘m maar in je reet!”
  Dat zei Wilders zelf ook, toen moslim-vrouwen hem verzoenings-bloemen wilden aanbieden: “Steek ze maar in jullie…” – Het is uw en mijn conversatiewijze niet. Maar helaas lijken die Turken zo langzamerhand toch wel erg op Europeanen, vindt u niet?

 7. De PVV gaat hun taktiek, die in Nederland werkt, nu op Europees platform proberen.
  Onverstoorbaar zullen de pvv-iditoen dit proberen te herhalen, met een een lading Telegrof propaganda erverheen, met als gevolg en moment vinden dat dit wel grote impact heeft.
  En de beschaafde mensen keken weer toe.

 8. Roland Bruynesteyn Schreef:

  En zo laat Egemen eigenlijk in 10 seconden zien waarom Turkije eigenlijk nog niet klaar is voor de EU.

  Onzin, beter dan zo had hij het niet kunnen oplossen. Die cartoon is bedoeld om te beledigen en geweld uit te lokken. En madlener had er hier ook maar een bedoeling mee: beledigen. Moet je een belediging dan gewoon aanpakken? En wat had ie er dan mee moeten doen? Kom op zeg, madlener is gewoon een onbeschoft varken en verdiend gewoon een ouderwets pak slaag, die turkse meneer heeft het op uiterst nette wijze afgehandeld.

 9. ” “Put it in your appropriate place”,”

  Ik begin langzamerhand te begrijpen waarom we allemaal zo’n hekel aan buitenlanders hebben.
  Ze nemen dus geen blad voor hun mond en zeggen alles precies zoals de zaken voor staan.

  Dat zal een ramp worden.
  Stel nou dat op elk woord van Wilders straks men in de 2e kamer zou antwoorden : ” Steek het in je reet” .

 10. Ik denk dat de reactie van de Turken ook laat zien dat ze daar ondertussen wel weten wie Madlener is en waar de PVV voor staat. Nu de Nederlandse politici en media nog. Zouden ze in het Europees parlement weten dat Wilders heel vrolijk mee mag doen aan een aflevering van de Lama’s (was dat niet VARA ?) , of dat hij aanschuift bij Koffietijd, toespraken worden afgelast op verzoek van de PVV ?

 11. Ik heb begrepen dat deze Baruter aangeklaagd is en gevangen zit ,het m.i./zaak voor de EU mensenrechten of human right watch zou zijn om op te staan om hem eruit te krijgen,
  Overbodig om te noemen dat deze aandacht van de PVV niet te verwachten valt , cq Madlener slechts een media brede act met zijn straight in his face cadeautje heeft opgevoerd..

  Ik verwijs graag naar Mcbeth, PVV begeleiding door the witches

  First Witch: When shall we three meet again
  In thunder, lightning, or in rain?
  Second Witch: When the hurlyburly’s done,
  When the battle’s lost and won.

  Doing an EU Hurlyburly zou in dit geval wel eens voor Bagis met zijn appropiate place als straight in Madlener’s face op kunnen gaan?

  Per slot hebben beiden m.i. verloren en gewonnen , niet meer dan political hurlyburly :oops:over Baruter op het EU podium laten zien .. ..

 12. Ik zou graag de politiek term hurburly ipv steek het in je reet invoeren; laten we reeel blijven , het gaat nergens over, het wordt niet uitgevoerd. Bespaar mij uw Hurlyburly is als weerwoord tenminste wel duidelijk 😛

Reacties zijn gesloten.