Krapuul Richard de Mos Award 2011 – Wie heeft het achterlijkste idee?

(bijna) Wekelijks publiceert Krapuul de nominaties voor de Richard de Mos Award 2011 voor het achterlijkste idee van het jaar 2011. Bezoekers van Krapuul kunnen suggesties mailen naar richarddemosaward2011@krapuul.nl, of plaatsen in richarddemosaward2011 draden, of in het krapuliteitenalarm. Moge het achterlijkste idee winnen!

Afwachtende het bestaan van een jury (jury lid worden? Meld je via meel of comments) nomineert de Krapuul Hoofdredactie vandaag:

Jhim van Bemmel (PVV) met: terrasjes in de natuur.

Hoe zit dat nou? Nou lees dit en kijk het filmpje, dit is de mening van Jhim van Bemmel over, ja over wat eigenlijk? Oordeel zelf:

“Recreatieondernemers weten toch als geen ander hoe je met natuur om moet gaan. Als ik zelf in de natuur loop, dan loop ik zeg een half uur en dan heb ik echt behoefte aan een terrasje, of aan iets moois wat daar is. En ik vind altijd dat de recreatieondernemers dat eigenlijk het beste kunnen maken. Die hebben een idee van hoe ze met natuur moeten omgaan.”

Commentaar overbodig zou je zeggen dit spreekt voor zich. Toch moest ik in het kader van de wederhoor even bij de baas van Joop checken of er geen sprake was van vuighe linkse kerk spelletjes. Maar de VARA was onschuldig. Anyway die Van Bemmel spoort voor geen meter. Gekker dan dit maken we echt zelden mee. Henk en Ingrid zijn er trots op. Een mooie dikke zeven.

Nou en de lijst tot nu toe:

3 gedachten over “Krapuul Richard de Mos Award 2011 – Wie heeft het achterlijkste idee?”

  1. Goed nieuws voor Hero Drinkman!

    Hoeft hij bij het paardrijden niet constant bang te zijn dat de drank in zijn heupflesje opraakt, bijtanken in de natuur!

  2. Hero op een paard? dan krijgt hij ongetwijfeld vaak de opmerking naar zijn hoofd ehhh kop dat de lul normaal gesproken altijd aan de onderkant zit 🙂

  3. @2

    Yep, paarden zijn zijn lust en zijn leven.

    Als Dion dat wist, oeioei. Laatstgenoemde wordt echter op “beestachtige wijze” genegeerd in de PVV fractie tegenwoordig (zie ook het stuk van Huib van vandaag)

Reacties zijn gesloten.