Meesterbrein Zalm had Verdonk burgemeester Rotterdam willen maken

Rita Verdonk had burgemeester van Rotterdam moeten worden, zodat ze er ten tijde van de strijd om het leiderschap met Mark Rutte in de landelijke VVD mooi vanaf waren geweest. Als u zich afvraagt hoe men eigenlijk aan kandidaten voor burgemeestersposten komt, nou zo dus. Als u zich verder nog afvraagt welke argumenten een eventuele kandidaat ter afweging van zo’n post gebruikt:

“Ze zei nooit burgemeester van Rotterdam te kunnen worden omdat ze fan van FC Utrecht is”,  zegt spindoctor Kay van de Linde.

Dit was trouwens weer een geniaal plan uit de koker van Gerrit Zalm, volgens velen onze beste minister van financiën ooit, die de euro wel eens even inflatievrij zou invoeren, die Schiphol wou privatiseren, later nog een glansrijke carrière bij de DSB had en momenteel bij de genationaliseerde ABN-Amro met uw spaargeld speelt.

12 gedachten over “Meesterbrein Zalm had Verdonk burgemeester Rotterdam willen maken”

 1. Verschrikkelijk!
  Als deze vreselijke harde hatende strenge een bepaald deel van het volk hatende kenau burgemeesteres zou zijn geweest.

  Weet je nog dat deze robot met opzet een diepgelovige aaardige rustige Imam expres tijdens een moskeebezoek de hand wilde geven…ze wist donders goed dat wanneer de Imam in de moskee is geen vrouwelijke vrouwen van de andere sekse betast..deed zij dit tocih met opname erbij en hoppa op de media met grote verontwaardiging keek men ernaar….Rita had niet een Gelovige Jood bezoch in een synagoge, want….die geven vrouwen OOK GEEN hand…..maar dat had geen politieke winning voor de kenau dus dat interresseerde haar niet(terwijl het om gelijke rechten ging?)

 2. MOEHAHAHAHAHAHAHAHAHAH!!!!!!! Pffffffff net dans ontsprongen (woon in Rotterdam) en voor mij reden om die grijnsbek Zalm onmiddelijk uit zijn functie te ontheffen bij de ABN/AMRO. Tjesus he!

 3. @5

  al draagt een aap een gouden ring… 🙂

  zelfs die make over mocht niet baten, de zuurgraad bleef ongewijzigd

 4. Als je capo ben kun je mensen op plaatsen aanstellen.
  Het si een besloten elitair circuit die niets met democratie te maken heeft.
  Overigens de verscheidene verenigingen die rond de VVd opgebouwd zijn, zijn er ook niet democratisch. het wordt een schijn van erop nagehouden zodat het tenminste iets fatsoenlijk uitziet.

  De rechtse politiek in een notendop: ““Ze zei nooit burgemeester van Rotterdam te kunnen worden omdat ze fan van FC Utrecht is”, zegt spindoctor Kay van de Linde.”

  Die mensen hebben niets met de maatschappij. Verdonk had ook niets met Nederland, behalve dit te gebruiken als een manier om “bovenop te komen zitten”.

 5. Eindelijk het nut van FC Utrecht bewezen. Met grote dank vanuit het diepst van mijn rood/witte hart en met veel sterktewensen, 030 kan er tenslotte ook niets aan doen. 😀

 6. Eindelijk het nut van FC Utrecht ontdekt. 😉 Met enorme dank uit het diepst van mijn rood/witte hart. En met veel sterktewensen, 030 kan er ook niets aan doen natuurlijk. 😀

 7. Kevin Schreef:

  Rita had niet een Gelovige Jood bezoch in een synagoge, want….die geven vrouwen OOK GEEN hand…..maar dat had geen politieke winning voor de kenau dus dat interresseerde haar niet(terwijl het om gelijke rechten ging?)

  Dat klopt. Ik heb ooit een Joodse oom gehad die ook vrouwen niet de hand mocht schudden, maar wat hij wel deed was bijvoorbeeld bij de zusters van m’n moeder, m’n tantes dus, in de broek grabbelen om zoals m’n moeder het uitdrukte “te vuil’n of ze ook nat binn”. Ik heb die verontwaardiging van m’n moeder nooit goed begrepen.
  Ik moest namelijk dat ook bij m’n zusters af en toe doen en was dat inderdaad het geval kregen ze een schone luier of onderbroek aan.
  Ik meende te weten dat m’n moeder en tantes ook nog niet helemaal zindelijk waren want je zag zo één keer per maand de luiers van hén aan de waslijn hangen. Dus zo raar was het niet wat m’n oom deed, leek mij.

Reacties zijn gesloten.