PVV gaat weer breken met coalitie als Donner niet doet wat ze zeggen

Nou a. Donner gaat niet doen wat de PVV zegt en b. daarna gaan ze echt niet breken. Geert kijkt wel link uit! Hij krijgt nooit meer zoveel macht in Den Haag. Als hij het kabinet laat vallen, dan wordt Geert vanzelf de Boer Koekoek van Den Haag. Ik zit er klaar voor, met koekjes en thee voor de flatscreen. Laat het maar gebeuren!

7 gedachten over “PVV gaat weer breken met coalitie als Donner niet doet wat ze zeggen”

 1. exorbitante salarissen zoals PVVers die zichzelf ook een salaris als fractiemedewerker toekennen zullen ze bedoelen

  ik ben de tel kwijt geraakt maar dit is de zoveelste episode in de zelfdestructie van de PVV

  zelfs Henk & Ingrid beginnen langzamerhand in te zien dat het een hypocriete leugenachtige bende is

  wij wisten dit natuurlijk al veel langer

 2. Het Engelse woord “Cluster Fuck ” lijkt mij voor deze gedoogconstructie op de plaats , een hoop vlees waarin er geen zicht meer is op wie nu wie naait ….

 3. A ls hij met de oppositie over bonus beleid mee stemt in ruil voor iets voor de zorg laat hij toch het kabinet niet vallen , stekker er uit ?
  Met bonusbeleid en zorg valt goed te scoren, dwz zoals ik het begrijp zou hij zijn positie naar MP/ HM Mc Wilders daarmee alleen maar versterken?

 4. Al Bakrastani Schreef:

  Het Engelse woord “Cluster Fuck ” lijkt mij voor deze gedoogconstructie op de plaats , een hoop vlees waarin er geen zicht meer is op wie nu wie naait ….

  Zoals een wijze man ooit hierover concludeerde: ” Het is niet belangrijk wie nu wie naait. Het gaat om dat het arbeid steeds wordt voorgezet.”

  Misschien is dit het drijfmotief van deze coalitie?

Reacties zijn gesloten.