Beertema (PVV): GroenLinks aanhangers van Pol Pot

In een debatje over fatsoen moet je doen, want respectvol met elkaar omgaan is oh zo belangrijk, aldus Harm Beertema (PVV), die daarom wil dat leerkrachten voortaan aangesproken worden met “u”, ontstond een woordenwisseling waarbij Beertema parlementariërs van GroenLinks ondermeer wegzette als “aanhangers van Pol Pot”, de leider van de Khmer Rouge.

Tot zover de bijdrage van de PVV aan respectvol met elkaar omgaan in Nederland.

Zouden de leerlingen van Harm Beertema hem met “u” hebben aangesproken? Waarschijnlijk niet.

De inspiratiebron van GroenLinks, volgens de PVV

17 gedachten over “Beertema (PVV): GroenLinks aanhangers van Pol Pot”

 1. Maar zeggen dat Breivik een aanhanger van Wilders is mag dan weer niet, want dan gaat het niet om de ideologie maar om de persoon?

  Moeilijk hoor, dat mugjes ziften. 😐

 2. De PVV geeft weer eens het goede voorbeeld, zucht.

  En hoe komt Pol Pot in hemelsnaam terecht in een debat over tutoyeren in het onderwijs?

 3. @3: GJ:

  En niet alleen Beertema GJ, maar ook al die politci die ervoor zorgen dat dit bruin gespuis de macht kan houden in dit land zijn nou ja, een belediging voor varkens eigenlijk, want dat zijn lieve dieren,

 4. En ik maar denken “wat een nette man, ok zijn Idee is idioot, maar anders dan de andere PVV’ers spreekt hij netjes!” Tijdens een interview.

  DOET DIE LUL DIT!

  Nu schaam je je gelijk voor je gedachten.

 5. Hij heeft net zo’n sikje als Machiel de Graaf. Waarschijnlijk vinden ze dat lekker kietelen als ze elkaar rimmen. Ik zou niet weten waarom er anders zo veel vieze bruine poep ehhh stront uit zijn mond ehhh bek komt.

  Respect moet je verdienen. Wat de PVV fractie naar mijn mening verdient mag ik niet zeggen in verband met de regels

 6. kaaskop Schreef:

  Hij heeft net zo’n sikje als Machiel de Graaf.

  Haha, wou ik ook zeggen maar vond het topic genioeg.
  Maar inderdaad!
  Zeker PVV-mode om met zo’n onderbuikse schaamtoef op de kaaklijn te pronken.
  `t Vibreert ook nog als hun kinnenbak spasmodisch beweegt bij het uitbrallen van hun bruine
  tekstenvloed.

 7. Harm Beertema roept wat hij werkelijk vindt van Groen Links (communisten). PVV roept wat ze werkelijk willen met Greenpeace (het land uit). De PVV bestaat wel degelijk uit fascistoïde Anders Breikvik-types, kom daar dan ook eens voor uit.

 8. Mocht Beertema gelijk hebben, dan heeft de PVV niets te vrezen van GL. Pol Pot had iets tegen intellectuelen. :mrgreen:

 9. Dirk Visser Schreef:

  Mocht Beertema gelijk hebben, dan heeft de PVV niets te vrezen van GL. Pol Pot had iets tegen intellectuelen.

  🙂 🙂 🙂

 10. Ik dacht even dat Beertema zo’n soort Occupy masker op had maar toen hij zijn scheur opentrok wist ik het zeker, geen 1%, geen 99%, nee de volle 100% is bagger.

  Hij is in een vroeger leven leraar geweest (of hij kon dat zijn als hij het had gewild). Waarschijnlijk is de verslechtering van de kwaliteit van het onderwijs uitsluitend hem aan te rekenen

 11. De PVV is gewoon een beweging met dezelfde gedachten als de neo-nazi’s welke de afgelopen tijd in Duitsland in het nieuws kwamen! Kortom, gewoon een verzameling neo-nazi’s! Durf dat toch eens te zeggen en te schrijven Nederlandse pers! Maar zoals zo vaak wordt dit soort berichten weggecensureerd tot het te laat is! Dan ook niet kermen “wir haben….etc”!

 12. Filmpje gezien en krijg de indruk dat de (bij voorbaat kansloze) motie vooral opzetje was voor links.bashen. Het uitlokken van een uitspraak over fatsoen en dan zeggen “ik weiger me te laten aanspreken op fatsoensnormen door dit soort…….”
  Verwijzen naar Pol Pot Hoxha en de inbreker in het geval GL zou happen. Voor de SP een soortgelijk verwijt. en ivoor het geval PVDA of dhimmie 66 zouden pruttelen had Beertema vast ook een lijst in gedachten gehad. Vraag is alleen heeft ie het zelf verzonnen, was het Bosma of heeft de fractie er gezellig samen over zitten brainstormen

Reacties zijn gesloten.