JSF allermooiste wat Nederland en Mat Herben kon overkomen

Aan het woord is Mad Herben. De man die vooral bekend werd toen na de dood van Pim Fortuyn de LPF (voorheen altijd anti-JSF) plotseling super pro-JSF werd onder de bezielende leiding van Mr. JSF, Mad Herben.

Mr. anti-JSF
Toen Mad Herben klaar was met in naam van de dode Pim Fortuyn (groot tegenstander JSF) de JSF door de strot van de Nederlandse belastingbetaler duwen, ging Mad Herben rentenieren van zijn wachtgeld en af en toe lezingen houden en stukjes schrijven over de JSF. Nu staat hij in de krant met het verhaal dat de JSF weliswaar een klein beetje kapot is en deukjes en scheurtjes en zwakke frutseltjes en fratseltjes heeft, maar dat dat verder geen enkele reden voor de JSF is om vertraging op te lopen, aldus Mad Herben, rasoptimist op gebied van de JSF.

De JSF, een miljarden verslindend want totaal uit de bocht gevlogen kosten overschrijdend project waar verder niemand wat in ziet en waarvan nog nooit democratisch is besloten dat we het ding überhaupt willen. We krijgen hem gewoon. Dankzij Mr. JSF, Mad Herben.

Om de één of andere reden is Mad Herben de grootste fan van de JSF. Goh, hoe zou dát nou komen?

1 gedachte over “JSF allermooiste wat Nederland en Mat Herben kon overkomen”

  1. Quote: “Om de één of andere reden is Mad Herben de grootste fan van de JSF. Goh, hoe zou dát nou komen?”

    Er is er nog een. Jack de Vries, marketing spindoctor en cheerleader voor de JSF.

Reacties zijn gesloten.