Turken richten zich voornamelijk op eigen groep. Is dat erg?

Hier is naar mijn idee helemaal niets mis mee. De politiek leeft immers ook in hun eigen wereldje zonder zich teveel aan te trekken van onze burgers.

Het Ministerie van Volksgezondheid geeft alles wat ziek, zwak of misselijk is nog even extra een trap na,  het Ministerie van Veiligheid is druk met camera’s, lollige gedichtjes over het vermiste paard van Sinterklaas, het Ministerie van Defensie speelt met playmobil, het Ministerie van Onderwijs klust wat bij door studenten uit arme landen verder te helpen, het Ministerie van Infrastructuur zorgt dat we wat harder op het gaspedaal kunnen trappen, het Ministerie van Binnenlandse Zaken zet mensen op het vliegtuig, het Ministerie van Buitenlandse Zaken doet het nu transatlantisch etc. terwijl de allochtonen zorgen dat er brood op de plank komt en bijdragen aan de Nederlandse economie.

Niks mis mee, met die Turkse Nederlanders.

10 gedachten over “Turken richten zich voornamelijk op eigen groep. Is dat erg?”

 1. De Chinezen in Nederland hebben altijd hetzelfde gedaan en daar heeft ook nog nooit iemand over geklaagd.

 2. Willem Schreef:

  De Chinezen in Nederland hebben altijd hetzelfde gedaan en daar heeft ook nog nooit iemand over geklaagd.

  Vol trots kregen de straten in de Haagse Chinezenwijk nog onlangs Chineze poorten en naambordjes , daar hebben we de PVV nooit over gehoord en wat te denken van Wilders eigen groep , De Indo’s ….

 3. Nee, helemaal niet erg.. Nederlanders doen dat ook..Kyk maar naar Spanje waar je hele enclaves NLers
  hebt, die zich totaal niet met Spanjoolen in-laten..Kyk naar Zuid-Afrika waar de Hollanders hun eigen
  kerk hebben meegenomen..Hun eigen Culterele-dagen organiseren..Elk mens zoekt zyn eigen vrienden kring, en daar is niks mis mee.!!!

 4. En de PVV plus Rita Verdonque hun bewegingen richten zich ook op hun EIGEN doelgroep….en hun achterban te plezieren en hun te bedienen

 5. misschien kunnen we een aparte PVV enclave oprichten, flinke muur er om, daar houden ze bij de PVV en hun Israëlische vrienden/financiers wel van

  probleem opgelost

 6. kaaskop Schreef:

  misschien kunnen we een aparte PVV enclave oprichten, flinke muur er om, daar houden ze bij de PVV en hun Israëlische vrienden/financiers wel van
  probleem opgelost

  Inderdaad. Vooral ze zullen zeker 100% eraan meewerken. Dus geen sociale onrust ook.

 7. @6

  en als er sociale onrust zou onstaan dan hoeft daar niet noodzakelijk uitsluitend een negatieve werking van uit te gaan 🙂

 8. Nederlanders moeten eens beter integreren! i.p.v. dat immigranten hun cultuur en geloof moeten verdedigen is het tijd dat wij eens wat gaan inleveren. Wie zegt dat Nederland van “ons “is?? De hele wereld is voor iedereen vrij gebied om zich te vestigen, ongeacht geloof,achtergrond,afkomst etc. Dus toon meer respect en tolerantie. Een angolees of somalier heeft evenveel recht hier te wonen als een autochtoon.

 9. Zeg eens rien34 aan jouw laatste 2 comments op deze site te zien begrijp ik dat je je hebt voorgenomen om je als een idioot te gaan gedragen. Dit wordt niet getolereerd. Je krijgt 1 laatste waarschuwing.

Reacties zijn gesloten.