Sybrand van Haersma Buma (CDA) – PVV vertelt sprookjes

Partijen die pleiten voor een terugkeer naar de gulden, vertellen sprookjes. Het is dan ook onbegrijpelijk dat de PVV de gulden terug wil, zegt CDA-fractieleider Sybrand van Haersma Buma in een maandag gepubliceerd interview met Nu.nl. (DePers)

6 gedachten over “Sybrand van Haersma Buma (CDA) – PVV vertelt sprookjes”

 1. Oei, morgen lezen we vast dat Wilders zièdend is over deze uitspraak en hoe Buma per twitter een veeg krijgt. CDA zal door het stòf moeten, willen ze dit nog kunnen uitleggen. 🙂

 2. Nou zou niet iedereen in Den Haag onderdehand niet gewoon zijn schouders ophalen? Ik denk dat woede Geert wel uitgewerkt is. Heeft een keer te vaak ‘wolf’ of ‘slang’ geroepen.

 3. Mooi is dat het CDA de PVV eindelijk regelmatig tegengas geeft. En dat de christendemocraten niet bij onzinnige ideeën als de herinvoering van de gulden zwijgen, want dat geeft de PVV steeds weer geloofwaardigheid.

 4. De SP en de PVV leggen alles uit in de taal van Jip en Janneke om makkelyk te kunnun scoren..
  Wilders moet eens echte politiek gaan bedryven..

 5. jocghum Schreef:

  De SP en de PVV leggen alles uit in de taal van Jip en Janneke om makkelyk te kunnun scoren..
  Wilders moet eens echte politiek gaan bedryven..

  Dat heeft-ie de eerste tien jaar van zijn carrière geprobeerd, maar toen had hij grote moeite om niet buiten de boot te vallen op de kieslijst. Daarom is hij moslims gaan uitschelden, dat lag beter in de markt.

Reacties zijn gesloten.