7 gedachten over “PVV: Mohammed moet schade Chemie-Pack betalen”

 1. En de twee Nederlansche directeuren gaan natuurlijk als onschuldigen vrijuit , valt me mee dat de PVV niet eischt dat die uit de begroting ontwikkelingssamenwerking vergoed worden voor “hun” schade …

 2. Let op de treffende metafoor: De aanpak van Wilders van problemen bij integratie is als die van iemand die een verstopte chemie-pomp op gang probeert te krijgen met een vlammenwerper.

 3. Huh, ik klik op de link bij deze post en krijg als (fout)melding: Firefox doesn’t know how to open this address, because the protocol (pvv) isn’t associated with any program.

  Kan alleen maar OK klikken maar krijg de link niet geopend. Is Hero Krapuul aan het hacken???????

 4. @4 Stond een foutje in de link, maar is nu gerepareerd!

  ….”protocol (pvv)”… *huiver* 🙂

 5. ”protocol (pvv)”… *huiver*

  Precies ja, zat al te beven hier achter mijn oude mac …….. hij doet het nu.

 6. Ik ga er een beetje van uit dat het probleem dat die medewerker had een vaak voorkomend probleem is geweest. Op dergelijk sites liggen de branders niet voor het oprapen. Voorlopig neem ik dus maar aan dat hij min of meer deed wat gebruikelijk was en wat hem was opgedragen.

 7. Die Moritz Schonfeld is wel aan de weg aan het timmeren.

  Even op zijn website gekeken. Zijn specialismen liggen in het verlengde van de strafbare feiten die gebruikelijk door PVV fractieleden worden gepleegd. Dat biedt potentieel.

  De beste man is ook rechter-plaatsvervanger. Voor het geval benoemingen in de toekomst een politiek karakter krijgen getuigt het wel van de VOC mentaliteit om jezelf te profileren over der rug van een Mohammed of Mauro.

Reacties zijn gesloten.