Armoede in NL neemt toe – Echt niemand had dit verwacht!

Terwijl rechts Nederland zijn vingers aflikt met 130 kilometer per uur rijden hebben wij ook nog die paupers die kreperen in de shit. Zelf zit ik bijvoorbeeld echt heel royaal ruim boven dat modale inkomen en zelfs ik voel me een pauper dus ik kan me nog iets voorstellen bij mensen die dat verdienen of die zelfs nog minder krijgen. Word je niet vrolijk van. Anyway de mensen die deze rechtse stinkfiguren in het zadel hebben geholpen wisten op het moment van stem uitbrengen misschien wel van niks en weten nu waarschijnlijk nog steeds van niks. Dat Nederland er economisch op achteruit zou gaan (inclusief toename werkloosheid) vanwege het beleid van dit kabinet is overigens door het CPB bij aantreden van dit kabinet al voorspeld.

Foto: Combiner

22 gedachten over “Armoede in NL neemt toe – Echt niemand had dit verwacht!”

 1. Mezelf net even verlaagd tot het lezen van wat reacties onder dit Telegrof artikel en jawel:
  “Geloof er niks van. Beide planbureaus worden geleid door PVDA mensen. Die zitten in de oppositie.”

 2. Achh die lieve PVVaanhangertjes ochh wat hebben ze nu gedaan? In de eigen klauwtjes gesneden?

  Ze denken nu: hee we hebbe voor geert gestemd hij is onze reder en we dachte dat we rijk zouwe worden en dat alle abuitelanders eruit mosten..en dat we weer gezellig oud Hollandch zoals 19 50 krege…maar nouw blijve die buitelanders hier en hebben we nog meer arremoei erbij

  ja maar ja….wat motte we nouw doen? maarja hij is toch onse redder die is er voor ons dus we blijfe op hem stemme,ook al knorre onze magen en kenne we de huur niet betale we zijn nouw eenmaal zo

 3. Bovenstaande reactie gechreven in de stijl/niveau van converseren zoals een PVVaanhanger..vandaar zo laag van niveau

 4. Niet zeuren rechtsmensen. Jullie hebben het zelf gewild. Stemmen op de VVD en PVV. Gratis en voor niets het CDA erbij krijgen. Wat hadden jullie dan verwacht? Een sociale VVD? Een fatsoenlijke PVV? Een met naastenliefde behepte CDA? Dit wilden jullie toch? Weg met links, weg met mensen welke wel een beetje medegevoel hebben.Afserveren die Job Cohen etc.etc. Wel, rijd lekker 130 en lik daarbij je vingers af. Niet tegelijk a.u.b. Dat geeft maar rotzooi!!

 5. Armoede, extra kosten en prijsverhogingen voor het Nederlandse volk zouden NIET nodig zijn als de overheid niet als randdebiele Gekke Henkie Sinterklaasje zou spelen met ONS(!) belastinggeld voor loserlanden als Griekenland, voor Afrikaanse dictators, voor het zwarte gat van het megalomane verkwisterscircus in Brussel, voor de krankzinnige immigratie politiek, voor zakkenvullende bankdirecteuren, enz. ………. IK BEN NEDERLANDER. IK BEN GEK..!

 6. Velen roepen hier dat het de schuld van de PVV is. ECHTER:…juist dankzij de PVV we niet NOG VEEL MEER meer miljarden afdragen aan Brussel. Immers de PvdA en andere linkse Sinterklaas partijen staan gretig klaar om op kosten van de belastingbetaler nog wat extra bakken vol miljardjes uit te delen aan loserlanden als Griekenland, enz. ————
  We zouden in Nederland VELE MILJARDEN EURO’S kunnen hebben voor onze zieken en oudjes, korter werken en nog veel meer belangrijhke dingen voor Nederland, als we eindelijk eens zouden stoppen met Sinterklaas spelen met miljarden Euro’s voor loserlanden, voor buitenlandse dictators in verre zandbakken, voor kansloze avonturiers en voor de megalomane verkwistersclub in Brussel; elk jaar weer opnieuw steeds maar meer MILJARDEN EURO’S WAARVOOR WIJ ONS ROT HEBBEN GEWERKT maar waarvoor we alleen maar stank voor dank krijgen …! zie de recente sneer van “Koning” Barroso naar Nederland omdat we niet braafjes in de pas lopen om ONZE grenzen onmiddellijk op bevel van Brussel open te gooien en nog meer Roemenen en Bulgaren hierheen te halen. Overigens een protest dat we natuurlijk gaan verliezen, want Brussel wordt steeds oppermachtiger! Bedankt heer Balkenende voor het Lissabon nep-referendum waarmee je je democratische achterwerk hebt afgeveegd. Nu zitten wij Nederlanders met de puree en eerdaags met steeds meer armen(!) terwijl jij en je kameraden een vet betaalde baan hebben…!

 7. Het was mij al bekend dat studeren geen garantie was voor correct Nederlands schrijven, cq een goede interpunctie hebben.Maar sorry, Student Leiden, door je brijverhaal van herhalingen is niet door te komen. Ook dat geschreeuw met hoofdletters geeft me hoofdpijn. Misschien gewoon even cursusje Nederlandse taal er bij doen?

 8. @ 10)
  Keira: Het valt mij alleszins mee, dat correct Nederlands schrijven van de “Student Leiden” : zo ongeveer het niveau van mijn 10 jarige kleindochter.
  Zij houdt zich evenmin bezig met zaken als bijv. interpunctie. Op sommige basisscholen wordt er aan de kinderen geleerd dat ze dat alleen in opstellen moeten doen en niet bij het chatten. Ik sluit niet uit dat dat tegenwoordig ook wordt aangemoedigd door universiteiten: alleen in scripties, niet bij het chatten etc.

  Taalkundig is het verhaal zelfs af en toe origineel: zie de prachtige contaminatie in de laatste regels:
  ….met de puree zitten… ik zou er niet op zijn gekomen!

  Bovendien: Het betreft hier hoogstwaarschijnlijk een persoon die niet in aanmerking komt voor zelfs maar een basis- stufi, immers: “……waarvoor wij ons rot hebben gewerkt…” (einde citaat),

  Van de inhoud krijg ik niet alleen hoofdpijn, maar ook buikpijn en acute braakneigingen!

 9. Student Leiden Schreef:

  Velen roepen hier dat het de schuld van de PVV is. ECHTER:…juist dankzij de PVV we niet NOG VEEL MEER meer miljarden afdragen aan Brussel. Immers de PvdA en andere linkse Sinterklaas partijen staan gretig klaar om op kosten van de belastingbetaler nog wat extra bakken vol miljardjes uit te delen aan loserlanden als Griekenland, enz.

  Wat studeer je eigenlijk kèrel? `t Kan nooit veel bijzonders zijn, gelet op je populistische vocabulaire, doorspekt met emotioneel bloed-en-bodem-gedachtengoed dat op een NSB-studielanddag niet zou hebben misstaan in `42

 10. # 7
  MILJARDEN EURO’S WAARVOOR WIJ ONS ROT HEBBEN GEWERKT maar waarvoor we alleen maar stank voor dank krijgen

  ja, daar heb je wel een punt… dat rotten en die stank…

 11. @ Student Leiden:
  Hoi student uit leiden..zo man jij bent intelectueel zomaar studeren in leiden zo jij moet wel slim zijn en van hoog niveau…..je nickname dan he?

  Kijk lieverd,heb jij een hippe bakfiets? een koophuis in een buitenwijk? ben je directeur van een bedrijf?
  Drie keer nee? dus gewoon een sociale woningbouw huisje? hond op de bank? uitkering of laag loon van een werkplaats?

  Dan niet klagen dan heb je verkeerd gestemd ongeveer jaar geleden

 12. Student in Leiden , is waarschijnlijk wat Jami pretendeert te zijn aangezien zijn Goeroe “Afzien de Alien” pretendeert daar te onderwijzen ….

 13. Student Leiden Schreef:

  Als dat je commentaar is dan raad ik je aan om ook te gaan studeren

  Jij bent geen “student” of hooguit iemand die college volgt bij Afshin Ellian.
  Zoveel nonkunde als jij toont vind je alleen bij Wilders-aanbidders.

 14. Of Henk & Ingrid ook last hebben van armoe betwijfel ik. Hun straten hangen nu al weer vol met lichtslingers van kitscherige ledlampjes, hun voorgevels en dakgoten opgesierd met wanstaltige arrensleeën, compleet met lichtgevende Kerstmannen, pompeuze kerstbomen in de voortuin met verlichting die in een rosse buurt niet zou misstaan. Sterrenglitter op de ramen geplakt, binnen de trieste aanblik van knipperende plastic kerstprullaria. Dat kóst toch wat! En straks met oud en nieuw weer voor honderden euri verknapbussen aan knallerij. Je zou zeggen dat ze zich ervoor in de schùlden moeten steken.

 15. Kevin Schreef:

  Achh die lieve PVVaanhangertjes ochh wat hebben ze nu gedaan? In de eigen klauwtjes gesneden?
  Ze denken nu: hee we hebbe voor geert gestemd hij is onze reder en we dachte dat we rijk zouwe worden en dat alle abuitelanders eruit mosten..en dat we weer gezellig oud Hollandch zoals 19 50 krege…maar nouw blijve die buitelanders hier en hebben we nog meer arremoei erbij
  ja maar ja….wat motte we nouw doen? maarja hij is toch onse redder die is er voor ons dus we blijfe op hem stemme,ook al knorre onze magen en kenne we de huur niet betale we zijn nouw eenmaal zo

  Reder? Maakt hij nu ook al boten dan? :P(sorry ik kon dat grapje niet laten ;)).

  Maar maak je geen zorgen hoor, de PVDA en Links krijgen toch de schuld van Henk en Ingrid ;).

Reacties zijn gesloten.