Krapuul opnieuw last van downtime

De oplettende F5-er zal het zijn opgevallen dat we de laatste tijd weer met af en toe downtime te maken hebben. Gisteravond zelfs ruim 3 uur. Volgens de hostingprovider ligt dat aan de hoeveelheid bezoek die wij hebben. Dit zal ongetwijfeld een rol spelen  maar niet meer dan dat. Na aandringen hebben ze gisteravond de stekker er toch maar weer in gestoken en ze zeggen de server te monitoren. Toevallig monitor ik de server zelf ook. ’s Ochtends tussen 4 en 6 is ons bezoek zo goed als nihil en tóch heeft de site er vanochtend rond die tijd een aantal keer uit gelegen. Het kan dus helemaal niet aan ons liggen maar onze hostingprovider heeft er zo zijn eigen ideeën over. Met andere woorden; mocht de provider vandaag de stekker er opnieuw weer uit trekken dan weet u waar het aan ligt. Aan ons. Overigens werken we nog steeds aan een betere oplossing van het probleem. Verwachte oplossingsdatum: 1 januari.

12 gedachten over “Krapuul opnieuw last van downtime”

 1. @jvdh, de regel dat ik in de praktijk geleerd heb luidt: ” het ligt altijd aan jou” .

 2. misschien account upgraden of andere isp
  (web-oke.nl en one.com heb ik al mn domeinen staan en alleen maar goede ervaringen mee)

  is er geld nodig of kan dat worden betaald van de moslimdate en beleggings klikadvertenties….

 3. ‘s Ochtends tussen 4 en 6 is ons bezoek zo goed als nihil en tóch heeft de site er vanochtend rond die tijd een aantal keer uit gelegen. Het kan dus helemaal niet aan ons liggen

  December is voor veel sites sowieso een wat rustiger maand en Krapuul maakt hierop geen uitzondering (zijn we dan toch eindelijk ergens helemaal normaal in :mrgreen: )

  ik zie ook niks raars in de pageviews ofzo 😐

 4. @6 leuk dat jij je hier meldt, ik had vanwege jouw gepiep over de cache, de cache-plugin uitgezet. Ik dacht gezien dalend december bezoek daar moet onze provider maar tegen kunnen. Maar nee hoor gelijk weer overbelast stelletje amateurs.

 5. @7 Ik overleef het tot 1 januari vast wel als je de plugin tijdelijk weer aanzet. 😉 Maar gezien het aantal pageviews toch wel érg krebserig van de provider.

  Bij het noodforum van Demonoid waar ik admin was, was de provider al gewaarschuwd voor mega-pieken als er op Demonoid weer eens storingen waren, want dan kwam iedereen meteen bij ons buurten of we wisten wat er aan de hand was.

  Gelukkig vond hij het alleen maar goede reclame voor zichzelf dat hij dat gemakkelijk kon verhapstukken en daar nooit moeilijk over deed zolang die pieken maar tijdelijk waren. 😎
  P.S. ik piep niet, ik ben een tenor, geen coloratuursporaan. 😈

 6. @9
  Asjemenou, ik wist niet eens dat er functietoetsen op het Mactoetsenbord zaten 😳

Reacties zijn gesloten.