Gevolgen verhogen max snelheid, wet van de sterkste

Dit kabinet wil dolgraag de autorijder een gevoel van ‘vrijheid’ geven. Dit doen ze door de maximumsnelheden overal hoger te maken. Geeft zo’n lekker vrij gevoel.

Lucas Reijnders, oud-hoogleraar milieuwetenschappen aan de Universiteit van Amsterdam, waarschuwt dat dit veel meer doden door inademing van fijnstof en roetdeeltjes tot gevolg zal hebben.

Maar dat zal dit kabinet toch een rotzorg zijn? Recht en wet van de sterktste en gewoon natuurlijke selectie. Als die mensen die ziek worden dan ook nog een beetje arm zijn, hebben ze geen uitgebreide ziektekostenverzekering en gaan ze lekker snel dood. Opgeruimd staat netjes.

Foto: Combiner

3 gedachten over “Gevolgen verhogen max snelheid, wet van de sterkste”

  1. Gisteren nog op de A2 gereden waar je 130km mag. Mijn snelheid was 120 en het verbaasd je hoe weinig je wordt ingehaald. Het is een enkeling die harder dan 120 km rijd en die had het waarschijnlijk toch al gedaan. Onzinnige maatregel dus waar kennelijk helemaal geen behoefte aan is. Het is volgens mij alleen bedoeld om de aandacht van al die verschikkelijke maatregelen die Bruin 1 verder bedenkt af te houden.

  2. Uitlaatgassen waren aanvankelijk ook de methode van de Nazi’s .. totdat ze het echt industrieel een Grundlich gingen aanpakken ….

Reacties zijn gesloten.