9 gedachten over “Jeroen de Kreek vrijgesproken van aanzetten tot haat”

 1. Wat is dan het verschil tussen de suggestie dat joden een ster opgespeld moeten krijgen en de roep om ethnische registratie van de pvv?

  De pvv is gewoon moderner, en wil digitale jodensterren.

 2. Ik zit me net te bedenken als ik een werkstraf krijg wegens beledigen PVV-aanhangers dan kan ik natuurlijk wekenlang luiers verschonen die ze de hele dag met 7 kleuren volschijten.

 3. van een voormalig advocaat had ik toch iets meer subtiliteit verwacht in het afwisselend omgaan met de woorden jodendom en joden

  van een voormalig advocaat verwacht ik ook een hoger beroep

  zo te zien heeft hij het vonnis van Geert goed gelezen, nu alleen nog wat copy pasten van Mosko en een klinkende vrijspraak bij het Hof

 4. @ 1 Ehtnische registratie is allang in volle gang: in de gezondheidszorg wordt er zelfs voor iets realief eenvoudigs als een diabetis-controle gevraagd: heeft u het ethniciteitsonderzoeksformulier al ingevuld?
  Nee, en dat ben ik ook niet van plan!

  Wat gaan ze trouwens bedenken voor mensen die hun roots in diverse ethnische groepen hebben?
  Ze zullen dan de punten voor mijn ster in vakjes moeten verdelen: met in het midden een rood hart om mijn politieke gezindheid weer te geven.

 5. @ 6
  Kevin, wat zijn ze dan van plan met christenen van joodse afkomst, die alle mogelijke religies in hun familie hebben : van moslim neef en nichtje tot jehovagetuigen toe?

 6. nada niente Schreef:

  @ 6
  Kevin, wat zijn ze dan van plan met christenen van joodse afkomst, die alle mogelijke religies in hun familie hebben : van moslim neef en nichtje tot jehovagetuigen toe?

  Die Moslim zijn geworden worden na Geerts machtsovername wegens hoogverraad geëxecuteerd

Reacties zijn gesloten.