Johan Driessen (PVV) doet curieuze Melkert-bash voor de bühne

Driessen (PVV)
Rabiaatrechtsschijtend onderbuikend Nederland heeft Ad Melkert (PvdA) nooit vergeven dat hij hoogstpersoonlijk Pim heeft vermoord dus nu is hij ongeschikt voor de functie van directeur-generaal van de internationale arbeidsorganisatie ILO. Aldus PVV’er Johan Driessen die hiermee een gooi doet naar de gunst van het verzamelde klapvee in de reactepanelen der Telegraaf en Elsevier. Verder is Ad Melkert van de PvdA en de PvdA moet KAPOT van Johan Driessen. Johan Driessen verneukte eerder de kandidatenlijst van de PVV Drenthe middels achterlijk gedrag, kliedert regelmatig wat op weblog Dagelijksestandaard, en heeft een rare kale kop in de geest van Pim.

Zie:

6 gedachten over “Johan Driessen (PVV) doet curieuze Melkert-bash voor de bühne”

 1. Ow, alleen wel jammer dat hij daar vragen over gaat stellen die ONS geld kosten. Kan hij dat niet gewoon niet doen?

 2. ik weet een betere kandidaat een die buitengewoon eerlijk is een geweldig goed voor zijn vrouw en de dieren wat dachten we van dion graus en als die het te druk heeft omdat deze man de belangrijkste reetlikker van wilders is er nog wel een brievenbuspisser of een andere crimineel ze hebben er genoeg bij de pvv ze hebben alleen geen verstand

 3. Laat de PVV eerst maar eens zich zelf opschonen voor ze een grote mond open trekken over het functioneren van een ander..Zit er in de Tweede-Kamer niet een duurbetaalde, clowneske-idioot die zich
  bezig houdt met iets onbenulligs als de Caviapolitie of die zitting neemt in een zware commissie waar by
  hy by de eerste de beste vraag volledig door het ys zakt? Loopt er nier een duurbetaalde gek rond die vindt
  dat je met”U” tezeggen respect afdwingt?
  Vangt die oliedomme Richard de Mos, de lagere school was temoeilyk voor’m niet elke maand veel te veel
  geld voor zyn achterlyke uitspraken?
  Vangen niet al die afgeserveerde kamer-leden van de PVV gewoon wachtgeld?
  Melkert is een goed en fansoenlyk politicus die gelukkig een hekel heeft aan ”’Populisme””

 4. Vraag twee is natuurlijk niet geheel van realisme gespeend .. Is Markie Reutel misschien al Reutel 2 en de 3 gedoogpartijen bij elkaar aan het kopen ???

 5. “Deelt u de mening dat er al veel te veel oud-politici van de Partij van de Arbeid aan lucratieve baantjes zijn geholpen?”

  …want u weet zeker dat we met de VVD onderling hadden afgesproken dat die lucratieve baantjes alleen voor ons zouden zijn. Nu pikken die Arbeiders onze plekjes in. Da kan nie meer! Doe iets tegen!
  ik wil die baan! Ik wil die baan! Ik wil die baan! Hoor eens nou….

Reacties zijn gesloten.