17 gedachten over “Geert Wilders, de Lijder, spreekt Jip & Jannekenees tegen Henk & Ingrid”

 1. Tjee , het enige nuttige van eventuele bezuinigingen is dat geestelik Gehandicapten dit pulpblaadje niet meer kunnen kopen en zo niet meer door Wilders besodemieterd kunnen worden … 😥

 2. Luc Schreef:

  Wat heeft ie een akelig gezwel boven zijn linker bovenlip zitten? Jeugdpuist?

  Nee , dat is een Israelische methode om je huid witter te maken , je douw de donkere pigmentcellen in steeds kleinere stukjes omheind vel … onder het motto ” toen ik geboren werd was mijn vel ook lichter “

 3. Ik dacht eerst, het is een grap… maar serieus… ach wat wil je Privé is volgens mij ook zo’n telegraaf Groep blad.

 4. Mooi gepositioneerd, hopelijk zien veel jongeren dit binnenkort bij tante of oma op tafel liggen. Dan blijven er ook geen jongeren meer over die nog bij Hero op de jongerendag gezien willen worden.

 5. @2

  Shin Bet heeft een buikspreekchip onderhuids geïmplanteerd zodat hij de commando’s uit het moederland eenvoudig kan opvolgen

 6. Goh joh na patty brard,vanessa,gerard joling toch ook maar geert intervieuwen in een kletkoproddeltut blaadje…ja de prive heeft ook een deel in de telegraaf elke dag staan jaja.

  Nou wat een nieuws zeg zomaar in de prive staan en daarna neemt Nel de prive en een kop koffie erbij lekker op de bank languit,ze neemt het poedeltje in haar armen en gaat lekker de prive lezen zo dan.Nou geert je aanhang heb je weer weten te bereiken

 7. Was reclame genererend geweest als er onder geerts zeer interresante interview een reclame was geplaatst van Wartner….

 8. Ja verdraaid. Het anthem van het Isle of Wight Festival en de herkenningsmelodie van Radio Geronimo.

 9. En nog geen half jaar later dus door rechts gestolen, hoe rechts rechts mogen we nu pas zien.

 10. Zou Story ook de avonturen van Dion Graus, James Sharpe, Eric Lucassen en Hero Brinkman plaatsen? Vroeger werden alle politici flink aangepakt in de roddelbladen. Bram Peper weet ik nog wel. Geen idee of dat nog steeds zo is.

 11. @Sjaax: in die zin dat het een prestatie is een dermate infantiel blad te vinden dat bereid is tot een interview dat je zeker weet dat je geen lastige vragen gesteld gaan worden.

 12. Dat pleefiguur zal het nog lukken ook, H & I een rad voor ogen te draaien:
  Meeregeren met VVD/CDA, zeg maar dicteren, en dan nóg PvdA als oppositie verantwoordelijk houden voor eurocrisis! Knap staaltje Goebbelsdemagogiek hoor.

  Tijd voor brede adequate aanpak van deze leugenachtige pév’évézakkenwasser.

 13. @ Abdul Alhazred:
  Waarom laat de PVDA dit dan over zich heengaan?
  Kunnen zij niet hier tegen ageren dan?
  En waarom laten zij zich beschuldigen?

  Van henk en innrid verwacht je niets anders dan dat zij dit geloven van geert,ze hebben tot nu toe alles gelooft…Maar dat de PVDA en oppostitie zich onder een steen verstoppen is me een raadsel.

 14. Maar zo zie je maar weer..de PVV heeft wel alle media in hun vuistje…ze hebben veel invloed op de publieke zenders gekregen,en de commerciele zijn al helemaal geert gezind,en nu ook nog de Prive en Story en Party…tja hoe dan ook hij is helemaal doorgedrongen in elke woonkamer.En nu ook bij de wachtkamer van de dokter en de tandarts met deze roddelblaadjes.

  Kijk maar naar de publieke zenders…totaal andere programmereing waarbij de multicultiprogrammas nagenoeg verdwenen zijn,en er in de plaats meer tijd voor muziekpleinen,concerten van grootse zangers(jan smit,nickie en simon) en natuurlijk sesamstraat en de verplichte samenvoeging van de omroepen om meer controle te hebben op hun programmering die multiculti en vooral moslim programmas moet schrappen,er moet duidelijker nationalistisch uitgedragen worden op tv

Reacties zijn gesloten.