Verbeet heeft gelijk, schaf dat vragenuurtje in de Tweede Kamer maar af

De Volkskrant heeft een zuur stukje over Gerdi Verbeet. Ze zou verbitterd zijn en het zou door de donkere dagen komen. Verbaast me dat ze er niet haar leeftijd en de overgang bij halen.

Maar Gerdi heeft helemaal gelijk. Dat gezeik in dat vragenuurtje is alleen maar om lekker makkelijk in dat ene uurtje te scoren, hoe komen we zo lang mogelijk en met zoveel mogelijk lawaai op TV in dat uurtje.

Mijn advies, schaf dat vragenuurtje maar af, is toch alleen voor de bühne en heeft niets met de echte problemen op dit moment te maken. Ga aan je werk Tweede Kamerleden en hou eens op met van die TVOH of X-factor capriolen uit te halen op TV. Mensen die de politiek willen volgen kunnen op Politiek24 (internet of TV) alles volgen wat ze willen. Dat vragenuurtje is zooooo achterhaald.

4 gedachten over “Verbeet heeft gelijk, schaf dat vragenuurtje in de Tweede Kamer maar af”

  1. Je hebt deels gelijk, (met Gerdie Verbeet) maar ik vind het best af en toe lollig om er naar te kijken, juist omdát het een sterk scoren voor de Bühne gehalte heeft. Het is maar een paar uur of minder, maar ik vind het soms een groot cabaret-gehalte hebben.

  2. Ja Henk voor ons, omdat wij er doorheen zien. Voor mensen die het allemaal voor waar aannemen is het vergif. Er is duidelijke verschil in optreden met of zonder camera. En dat vind ik bedroevend.

  3. Nu heb je nog kans dat mensen interesse krijgen voor politiek, omdat het vragenuurtje wekelijks wordt uitgezonden. Eigenlijk moet je het zien als reclame, hoe vaker het wordt uitgezonden hoe meer mensen er interesse in krijgen, dus niet afschaffen!

Reacties zijn gesloten.