Wat was 2011 voor een jaar?

Als er één ding is wat wij vorig jaar geleerd hebben is dat December een werkelijk afschuwelijke maand is qua onderwerpjes die wij op deze site kunnen bespreken. De kalkoen was halfrauw en de kerstboom valt vroeg uit dit jaar heb jij vuurwerk gekocht nee, dat soort dingen.

Maar we willen niet stilvallen en dat hoeft natuurlijk ook niet. We gaan gewoon wat extra dingetjes doen waarmee we het enorme gat kunnen opvullen.

We gaan terugblikken op 2011

Dit gaan we doen door regelmatig een terugblik-artikeltje te plaatsen. Op dit moment schiet me niet veel te binnen waar we op kunnen terugblikken (ben net wakker, wakker worden duurt altijd wat langer als ik thuiswerk), ik heb nu even dit, beschouw dit als werkterugbliktiteltjes:

 • Meest stupide kapsel van een politicus in 2011
 • Ranzigste uitspraak van een PVV’er in 2011
 • Meest overbodige journalist van 2011
 • Meest NSB-achtige CDA stinkstreek van 2011

 

Etcetera.

In het kader van de wisdom of the crowds vraag ik natuurlijk aan jullie op wat voor onderwerpjes we komende nutteloze weken kunnen terugblikken. U kunt u terugbliktips mailen via onze contactpagina of hier in de comments zetten.

Een goede terugbliktip bestaat uit een (werk)titel en een link naar één of meerdere berichtjes wat erover gaat.

U kunt op deze pagina zien welke artikeltjes we in 2011 gepubliceerd hebben.

P.S. graag ook weer recepten voor onze Patriottische Kookrubriek mailen naar openpodium@krapuul.nl.

1 gedachte over “Wat was 2011 voor een jaar?”

 1. Nog een paar (in de vorm van vragen):

  – (voor iedereen): Jouw poltieke “YES!!!”-moment :mrgreen: van 2011

  – (voor iedereen): Jouw politieke “Dat méén je niet”-moment 😐 (of “Say what?”-moment) van 2011

  – (voor alle redacteuren): Als er een bundel zou uitkomen met “Krapuul’s Beste En Leukste Van 2011”, welk stukje of welke stukjes van jezelf (maximaal 3) zouden daar absoluut in moeten staan?

  en dan bijvoorbeeld de antwoorden opsturen naar (ik noem maar iets) overzicht2011@krapuul.nl zodat niet iedereen meteen al weet wat alle antwoorden zijn 😛

Reacties zijn gesloten.