Nationalistische oprisping van Machiel de Graaf

Ingeburgerde buitenlanders is natuurlijk al erg genoeg voor PVV’ers. Dat die ingeburgerde buitenlanders dan ook nog met succes een toelatingseis hebben gedaan en daardoor het Nederlanderschap kunnen verwerven is natuurlijk helemaal om te knarsetanden!

Maar Machiel de Graaf heeft ook voor de laatste horde iets sadistisch bedacht! Op de Landelijke Naturalisatiedag moet er alleen maar boerenkool met worst (en uiteraard niet halal of koosjer!) geserveerd worden. Die buitenlanders moeten wel hun plaats weten! B & W van Den Haag heeft wijselijk nog niet gereageerd. Ik zou de vraag achter de kast laten vallen, oeps, kwijt geraakt.

Waarom hij zo nadrukkelijk vermeldt dat hij alles eet, behalve halal, snap ik niet goed. Waarom staat daar niet ‘koosjer’? Mag zeker niet van de geldschieters?

25 gedachten over “Nationalistische oprisping van Machiel de Graaf”

 1. Steeds als je denkt dat het niet debieler kan weet de PVV hun laatste record weer te overtreffen.

 2. Hij zal het niet toegeven maar Machiel komt dagelijks op deze site om te proeven van de Olden Volkschkeucken 🙂

 3. Achh gezellie,en dan een hond erbij die snuffelt aan de borden en varkenkop maskers die je dan verplicht moet opzetten,en dat je verplicht een rookworst moet opeten en knorrend je diploma in handen nemen…dit hadden ze nog niet verzonnen?

 4. Wel raar als men dan varkenshoer of varkensvleespooier roept de PVV boos wordt.
  je propagandeert het varken als nationalistisch erfgoed…maar je ben er niet blij mee als je er mee geassocieerd wordt?

  Nogmaals je bent wat je eet.

 5. Mijn vrouw is enkele weken terug genationaliseerd in Den Haag , met een toespraak van Wethouder Baldawarsing waarin die aangaf dat dubbel loyaliteit geen probleem was, dat hij zelf loyaal was aan het India van zijn grootouders , het Suriname van zijn geboorte en nu ook aan Nederland , 1/3 van de genaturaliseerden die dag droeg een hoofddoekje 😀 en ze zaten op de stoelen van de gemeenteraad , dus 1/3 kans dat er een hoofddoekje op Magieltje het Debieltje zijn stoel zat 😀

 6. geld bij de inburegring het Oud-Hollandsch spreekwoord..wat de boer niet kent vreet ie niet..eigenlijk wel?

 7. kevin Schreef:

  Achh gezellie,en dan een hond erbij die snuffelt aan de borden en varkenkop maskers die je dan verplicht moet opzetten,en dat je verplicht een rookworst moet opeten en knorrend je diploma in handen nemen…dit hadden ze nog niet verzonnen?

  Dan vallen de cursisten bij de aanwezige PVVers ook niet op…onder dat masker wel handig

 8. @7

  Psssst niet verklappen dat Machieltje het schlemieltje stiekem halal rookworst geserveerd krijgt bij z’n boerenkool, de kok van het naturalisatiebuffet is een taqqiya bekeerling die in ons grote complot zit. Tegen de tijd dat iedereen aan een nagerecht toe is veranderen de servetten ineens in hoofddoeken. Machiel blijft er in

 9. kevin Schreef:

  Ja en een hele sloot vet in een kuil..en prakken maar

  Ja, en in diepe borden van nep Delfts Blauw met molentjes en tulpen in relief op de randen.
  En eten met een Gero lépel die er rechtop in staat, vast te houden met de knuist om de steel, andere arm óm het bord. Helemaal geslaagd. 🙂

 10. Iemand nog zin om aan Machiel te twatteren dat boerenkool oorspronkelijk uit Griekenland/Turkije komt en aardappels uit Zuid-Amerika?

  😈

 11. O ja, en niet te vergeten, daarná in hetzelfde bord de karnemelkse gortenpap oplepelen, met de restjes sju van de stampot er nog door, flink wat Groningse bietsuiker erbij, roeren, happen maar.

 12. Bovendien dacht ik toch echt dat heel veel etenswaren van nature halal zijn (fruit, granen, eieren, suikers)… dat eet hij dus allemaal niet? (Water is ook halal, Machiel!)

  Handige dieetlijst voor dhr De Graaf: http://www.guidedways.com/halalfoodguide.php (ALLES WAAR HALAL BIJ STAAT, MAG JE NIET!!!)

  P.S. Onze Nederlandse etiquette (onze “normen en waarden”, zeg maar) stelt overigens dat je een gewoonte of (plaatselijk) gebruik nooit boven een medisch, religieus of principieel voorschrift of gebod/verbod van een ander mag stellen of anderszins iemand bewust in een situatie mag plaatsen die voor die persoon onoverkomelijk is.

 13. DarkSkywise Schreef:

  P.S. Onze Nederlandse etiquette

  Etiquette, das wel een raar woord hoor voor Henk&Ingrid, en rekening houden met een ander is misschien nog wel raarder. Want IKKE is toch koning?

 14. Keira Schreef:

  Tjesus had tot voor kort een zwager die zo at. Horror!

  Tja, is provinciale boerse gewoonte, kandidates in `Boer zoekt vrouw’ knappen daar vaak op af. 🙂

 15. Keira Schreef:

  Etiquette, das wel een raar woord hoor voor Henk&Ingrid

  Die denken dat zoiets het lezen van etiketten op de jeneverfles en de pindakaaspot betekent.

 16. Abdul Alhazred Schreef:

  kevin Schreef:

  Ja en een hele sloot vet in een kuil..en prakken maar

  Ja, en in diepe borden van nep Delfts Blauw met molentjes en tulpen in relief op de randen.
  En eten met een Gero lépel die er rechtop in staat, vast te houden met de knuist om de steel, andere arm óm het bord. Helemaal geslaagd.

  Ja en lekker erbij schrokken en het bord schoonlikken,na afloop vragen of je de pan mag uitlikken

 17. Kevin Schreef:

  na afloop vragen of je de pan mag uitlikken

  Bij H & Ingrids doet hond of poes dat meestal als ze de andere kant opkijken, naar hun platbeeld teevee, waarna zo’n dier een oplawaai krijgt van het zoontje met het matje in de nek.

 18. Den Haag is beroemd om zijn rijsttafels. Die zijn er al 150 jaar ingeburgerd. Mogen die ook niet van Machiel? Krijgt-ie alle Indo’s tegen. Behalve de geblondeerde, dan. 😀

 19. Elke keer dat een PVV-lid iets roept moet ik denken dat ik een keer op de werkvloer een heftige discussie had met een PVV-stemmer. Precies op dat moment kwam onze Antilliaanse schoonmaakster binnen. Op de vraag van mijn opponent wat zij van Wilders vond antwoordde zij met de voor mij sindsdien legendarische woorden :

  Voor mij is maar 1 belangrijk verschil tussen wij allochtonen en jullie autochtonen. Als wij een gek tegenkomen herkennen wij die persoon als een gek, jullie stemmen erop !

Reacties zijn gesloten.