Islamkritiek in Rhenen, de moslims hun eigen probleem

Vond in de Gelderlander weer een stukje over de nationale hobby, ‘islamkritiek’. De moskee daar heeft nogal last van vandalen die het nodig vinden andermans spullen kapot te maken en te vernielen. Als ik zo de reactie lees van de plaatselijke politie zal het ze verder worst – vast niet halal – wezen. Als dit bij een synagoge of een kerk was gebeurd, was het land al lang te klein geweest en stond het in alle bladen, op alle websites en had Geert al lang getwitterd. Nu haalt het alleen de Gelderlander.

Snappen mensen nu nog steeds niet wat er aan de hand is? Dat het al sluipende weer gewoon jaren dertig vorige eeuw is geworden? Dat moslims voor sommige mensen tweederangs burgers zijn, net als de joden toen?

Ik kan er niet bij dat niet iedereen dit ziet of snapt. Of is het zo dat mensen het wel zien, maar het wel lekker vinden om een bevolkingsgroep te kleineren? Zit dat in die mensen hun aard. Zijn dat gewoon gedegradeerde wezens die zo denken?

5 gedachten over “Islamkritiek in Rhenen, de moslims hun eigen probleem”

 1. de politie is zelf wereldkampioen afluisteren maar weet gelukkig te vermelden dat er voor de bewakingscamera’s geen vergunning nodig is…

  als je als zelfredzame burger van PM Mark een inbreker meer dan een corrigerende tik mag geven, dan gaan we toch niet moeilijk doen over preventieve camera’s?

  leuke commentaren trouwens in de Gelderlander…

 2. Mijns inziens treft onze huidige regering grote blaam in deze zaken want ze zijn niet in staat om de veiligheid en gelijke rechten voor alle burgers te garanderen.

  Deze regering weigert gewoon om de rechts-extremisme in welke vorm da ook aan te pakken.
  Ze vinden het maar goed, want het is de zaak van de moslims zelf, oftewel de buitenlanders.

  Want tweede rang burgers?

 3. Ja en wat denkje dan?
  Dat ze het erg vinden? of dat ze meelij krijgen?
  Er is de afgelopen jaren enorm gepropagandeerd en gebeurt nog steeds plus dat er een democratisch door het volk zelf gekozen partij is die deze shit elke dag weer promoot?

  Als je jarenlang hoort dat moslims/allochtonen haatzaaien,tientallenhomos in mekaar beuken elke dag,buren molesteren,juweliers beroven,uitkeringen misbruiken,belastingeld opeten,villas in hun “eigen” land hebben,mooie autos rijden,autochtonen benadeeld worden,hollandse ouderen geen zorg krijgen vanwege moslims/allochtonen,dat straten onleefbaar zijn door moslims,dat men geen huis kan huren vanwege de vele moslims,dat kerken er niet zijn door de moslims enzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

  en dan denk jij dat zon PVV aanhanger het erg vind dat wat er nu gebeurt?
  wat denk jezelf na jarenlang die propaganda over je heen te krijgen?

 4. “Ik kan er niet bij dat niet iedereen dit ziet of snapt. Of is het zo dat mensen het wel zien, maar het wel lekker vinden om een bevolkingsgroep te kleineren? Zit dat in die mensen hun aard. Zijn dat gewoon gedegradeerde wezens die zo denken?”

  Ja.
  Ja en Ja.

Reacties zijn gesloten.