Als Stef Blok (VVD) zegt “spring” dan vraagt Geert Wilders (PVV) “hoe hoog?”

VVD verwacht dat ook de PVV nieuwe bezuinigingsmaatregelen steunt. Van die diplomatieke managerstaal die impliceert dat je gewoon je bek moet houden en doen wat je gezegd wordt.

En dat kun jij misschien niet willen Wilders, maar dan komt natuurlijk wel de Apocalyps, Armageddon en de ultieme gruwel in de vorm van JOB COHEN in beeld.

Dus wat gaat het worden, Geert; ga je die fijne neo-liberale bezuinigingetjes van de VVD aan Henk en Ingrid in hun rijtjeshuis proberen uit te leggen of het toch maar overlaten aan die afgrijselijke PvdA?

3 gedachten over “Als Stef Blok (VVD) zegt “spring” dan vraagt Geert Wilders (PVV) “hoe hoog?””

  1. ik zou het maar lekker aan job overlaten omgekeerde bezem
    pak je groezelige koffertje en scheer weg ver van hier

    en neem je ziekmakende bende infantiele rotzooitrappers mee

  2. Ach ja, het zal wel net zo gaan als met de AOW-leeftijd. Dat was het eerste ‘breekpunt’ wat enkele uren na de verkiezingen werd verkwanseld en daarna zijn er vele verkiezingsbeloften verbroken. In dit verband komen de praatjes over knokken als een leeuw voor de belangen van H&I en niet te zullen tekenen voor sociale kaalslag nogal hilarisch over. Het trieste van het geval is, dat met behulp van de pvv, de sociale kaalslag zo langzamerhand z’n voltooiing nadert.

  3. Feitelijk heeft Gekke Geert met zijn fractieknechten de hervorming van de huizenmarkt geblokkeerd. Bij de VVD zullen ze tegen iedere prijs willen voorkomen dat de latente Henks & Ingrids met rode broeken en kakkineus accent naar de PVV vluchten om hun rechtserentesubsidie veilig te stellen. Geert ageert vrolijk door tegen alles wat naar subsidie riekt met de willekeur van een Obersturmbannfuhrer van een Einsatzgruppe aan het Oostfront.

    Slaap lekker Henk & Ingrid en bedankt dat jullie de noodzakelijke hervormingen om onze welvaart in de toekomst te behouden blokkeren

Reacties zijn gesloten.