60 procent gelooft de leugens van de PVV

Het is officieel: 60% van de bevolking overschat de immigratie in Nederland, zo heeft Maurice de Hond in opdracht van Vluchtelingenwerk vastgesteld.

Het aantal asielaanvragen ligt dit jaar op ongeveer 13.000. Slechts 8 procent van de ondervraagden koos het juiste antwoord, terwijl maarliefst 21 procent denkt dat er sprake is van 50.000 asielaanvragen. Maar volgens Vluchtelingenwerk Nederland is dat aantal in Nederland slechts één keer voorgekomen, namelijk tijdens de Balkanoorlog in 1994.

Ook het aantal personen dat via gezinshereniging Nederland binnenkomt, blijkt schromelijk te worden overschat. Gemiddeld wordt gedacht dat er vier gezinsleden per vluchteling naar Nederland komen, maar in werkelijkheid is dat nog geen half gezinslid per vluchteling.

Hoort u het ook eens van een ander.

9 gedachten over “60 procent gelooft de leugens van de PVV”

 1. Ja, ho, ho, maar er zijn maar 1200 mensen ondervraagd terwijl 1½ miljoen Nederlanders niet zijn ondervraagd en die weten het echt wel beter hoor! Jaarlijks komen er wel degelijk 100.000 mensen ons land binnen.
  Allemaal profiterend van de door de linkse elite opengestelde staatsruif.

 2. Waar dienen de feiten voor?

  Henk en Ingrid weten helemaal alles zonder dat ze ’s een keertje een boek hebben gelezen of een deskundige hebben moeten aanhoren.
  Ze weten gewoon hoe dat in elkaar zit en moet je ze met die feiten niet wijs maken, hoor!

  Zo is het ook met de 60%. Ze weten altijd alles en vooral BETER!

 3. Het overschatten gaat trouwens gewoon door… zelfs degenen die geloven dat er slechts 13.000 aanvragen zijn gedaan, lezen dit nu als “13.000 permanente verblijfsvergunningen waarna ze hun hele familie laten overkomen (voornamelijk uit Turkije en Marokko) die dan allemaal gratis een uitkering krijgen en een gratis huis en een plasma-TV.”

  *zucht*

 4. @ DarkSkywise:
  Gratis huizen gratis plasmas? ja joh?
  Welke gekke Hollandse verhuurder doet dit?
  En welke gekke Hollandse winkel geeft deze plasmas weg?

  Kan er door een PVVaanhanger de betreffende verhuurder en winkel vermeld worden? bedankt

 5. @ Kevin:
  Die geven dat niet weg, maar krijgen daar 7 miljard euro per jaar voor uit de achterkamertjes van linkse subsidieslurpers!

 6. @ Kevin:
  Ik heb geen idee… zo’n bedrag zou er in een boekhouding toch uit moeten springen en het stond toch duidelijk in een publicatie van het wetenschappelijk bureau van de PVV!

  Maar misschien komt het wel door die achterkamertjes dat niemand precies weet waar dat geld vandaan komt. 😛

 7. Kevin Schreef:

  Kan er door een PVVaanhanger de betreffende verhuurder en winkel vermeld worden? bedankt

  In Groningen krijg je inderdaad een gratis tv én computer. (Maar niet alleen aan allochtonen hoor. Ook als je gewoon geen centjes hebt, kun je zo’n ding krijgen.)
  Computerles is overigens ook gratis. Eén van de leraren ben ik (nog een heel klein beetje en heel af en toe)

Reacties zijn gesloten.