Machiel de Graaf (PVV) komt terug op boerenkool met worst op naturalisatiedag voorstel

De Graaf heeft zijn boerenkoolstandpunt herzien. Het is nu het volgende geworden:

‘Bloemkool, peen en ui, vlaflip, boterham met hagelslag, kroketten of bitterballen zou ook passend zijn. Thuis kunnen ze weer hun eigen gerechten eten.’ (eo)

Mogelijk heeft discussie in zijn fractie geleid tot herziening van dit standpunt. Immers onlangs informeerde ik nog bij Arnoud van Doorn naar het PVV-standpunt in deze en hupsakee de volgende dag was Van Doorn uit de Haagsche PVV-fractie gezet.

Het zijn verwarrende tijden. Gelukkig hoeven er over het menu op naturalisatiedag nu bijna geen misverstanden meer te bestaan.

Met dank aan anderhalf miljoen idioten die wij serieus moeten nemen.

Rechts Nederland likt er zijn vingers bij af.

P.S. wist u trouwens dat Krapuul Neêrlands #1 website is op het gebied van braadworst bakken? Wist u niet he.

Foto: Combiner

11 gedachten over “Machiel de Graaf (PVV) komt terug op boerenkool met worst op naturalisatiedag voorstel”

 1. Restaurant De Graaf zal eerder een blauwe ster op een witte achtergrond voeren dan een Michelinster

  Tetlong 250 op een bedje van rucola maakt niet zo veel indruk op fijnproevers

  als hij even op wiki had gekeken had hij kunnen zien dat de kroket uit den vreemde komt (geen Febo maar Fébeau)

 2. Die machel zou deze volksnationalisme maaltijden beter serveren in Volendam ofzo voor toeristen die juist naar Oud Hollandsche dorpjes willen gaan.
  Maar Schiphol een luchthaven die zo miljoenen vluchten over de gehele wereld verzorgt moet toch geen propaganda van de PVV willen op hun aankomsthal?

  der komen miljarden welgestelde mensen daar die ga je toch geen goedkoop bord snert met spek en kluif bedienen?een armoedig jaren 30 vlees afsnijsel restjes maaltijd?

 3. Beter zet je dan Goudse stroopwafels of Tompouces neer…of weespermoppen en krakelingen.
  Is netter en toch echt Hollandse origine…Of dropjes en Ouderwetse appeltaart.
  Maar snert of prak boerenkool met een kuil jus en vette worst erin? hoe verzin je het?

 4. P.S. wist u trouwens dat Krapuul Neêrlands #1 website is op het gebied van braadworst bakken? Wist u niet he.

  En dat uit een onderzoek onder ongeveer 8.800.000 berichten 🙂

 5. Die “naturalisatiedag” komt rechtstreeks uit de koker van Hitler. In “Mein Kampf” pleit hij daarvoor.
  Bovendien diende iedereen die “Duitser” was geworden zich te beschouwen als hoger dan zelfs de koning van het land waar hij vandaan is gekomen.
  Dat is dus weer een verschil met Wilders/PVV. Daar dient iedereen die zich tot het Nederlanderschap heeft bekeert maar toch uit het buitenland komt zich altijd te beschouwen als een lager en minderwaardig mens en ondergeschikt aan iedereen die de Nederlandse cultuur bij de geboorte al heeft meegekregen.

 6. Sigh, ik schaam me ervoor als ik dit moet uitleggen hier in Denemarken.
  “Ok…wij hebben ook zo’n partij… maar wat heeft eten nu te maken? Moeten ze dat verplicht eten? Of is dat op een feestje? Krijgen ze niet gewoon hun papieren toegestuurd? Dat is toch makkelijker?”

  Helemaal als ik moet vertellen “Ja weet ik veel, ik heb er niet op gestemd, het zijn maar Limburgers en dat is een beetje vreemd volk in Nederland denk ik”

 7. `‘Bloemkool, peen en ui, vlaflip, boterham met hagelslag, kroketten of bitterballen zou ook passend zijn. Thuis kunnen ze weer hun eigen gerechten eten.’

  Kan zijn dat Henken & Ingrids die Hollandse vette hap met sju plus ranzige snackbarrommel eten,
  ze zijn niet voor niks zo obees & pokdalig (zie b.v. Wilders’ puistentronie in close-up)
  Een weldenkende moderne Nederlander eet gezond en multicultureel, dus ook rijst, pasta, knoflook, volkorenbrood, olijven en couscous.

  `Thuis kunnen ze weer hun eigen gerechten eten.’ Daar geloof ik niks van, pévévétypes zouden daar graag controle op willen hebben vermoed ik.

 8. De meeste Nederlandse gezinnen, zijn prima thuis in de internationale keuken. Stampot is een leuke afwisseling,naast Thais, Indonesisch, Italiaans of andere gerechten. Jammer dat de pvv dat niet wist of wil weten. Ik geloof dat de vlaflip allang is afgevoerd. Tiramisu, toffeepudding en nog meer exquise toetjes wil de Hollander eten. Van de pot gerukt past prima bij Machiel de Graaf.

 9. valt mee dat de PVV geen kamervragen heeft geopperd toen Mona met droomtoetje kwam…zon hollandsche vrouw met een heerlijk zwarte man naast haar die helemaal wegdroomde van dat chocolade droomtoetje,en op de achtergrond haar eigen hollandsche man……dat Mona zomaar de hollandse cultuur mag ontkennen zeg? met zon links toetje

  Wellicht wordt het verboden zulke toetjes te maken…hangop,vla,joggurt met aarebeie,en rijstepap/gortpap mag enkel verkocht worden

Reacties zijn gesloten.