Geert Wilders waarschuwt christenen en Joden nog één keer.

gargageertChristendom en Jodendom goed. Islam slecht. Geert Wilders zou graag zien dat de kerken wat meer het gedachtengoed van Geert Wilders zouden uitdragen. En wat meer stelling nemen “tegen de vreemde eend in de bijt, de islam”.

Deze oproep staat een klein beetje op gespannen voet met de scheiding tussen kerk en staat, geeft de PVV’er zelf ook toe, maar hij ziet geen probleem zolang de kerk doet wat Geert Wilders wil. Eigenlijk kunnen die christenen en die Joden het maar beter als een waarschuwing opvatten; vreemd(e eend in de bijt) = slecht. Wij = goed. Doe dus maar eens wat meer anti-islam profileren aub. Tot zover Wilders’ bijdrage aan de Nederlandse samenleving van vandaag. (Parool)

18 gedachten over “Geert Wilders waarschuwt christenen en Joden nog één keer.”

 1. “Ondanks de scheiding tussen kerk en staat zou ik graag willen dat de kerk niet politiek correct zou meehuilen met de wolven in het bos, maar meer zou staan voor de eigen identiteit…”

  Zei Wilders volgens Het Parool. Nu weet ik niet of hij had nagedacht over wat hij zei, verrassend is het wel.

  (1) Dit heeft niets met de scheiding van kerk en staat te maken. Het illustreert alleen het bekende misverstand dat scheiding van politiek en religie hetzelfde zou zijn.
  (2) Daarnaast staat de PVV nu juist voor het opheffen van de scheiding van kerk en staat, door het voorstel in de grondwet op te nemen dat Nederland geworteld is in de Joods-Christelijke traditie (whatever that may be).

  Kennelijk weet GW zelf niet wat die scheiding inhoudt.

 2. :mrgreen:Hallo

  Geert Wilders weer hoor met zijn praatjes hij wilt gewoon de Islam uitschakelen. Chirstenen goed Jodendom goed maar de Islam? niet!. Geert Wilders is egt kinderachtig hoor raar mens hij is meer dan 100% rassist!. Hij probeert mensen te krijgen die hem zullen volgen met zijn plannen maar eh hij heeft alleen maar meer haters gemaakt (vind ik). Hij is gewoon jaloers dat de moslims een moskee hebben waar ze naartoe kunnen gaan en dat de moslims heel sterk in hun geloof zijn. Daar kan hij niet tegen Geert Wilders ga maar lekker kapot van binnen! 😛
  Nederland is een vrijland je mag je mening uiten enz. Geert Wilders uit zijn mening wel maar hij probeert van zijn mening feiten te maken. Hij gaat gewoon te ver. Als Geer Wilders zal winnen! zal wel meer dan de helft van Nedrland vertrekken hoor!.. Het slaat gewoon nergens op Geloof is geloof of je gelooft er niet in of je gelooft er wel in en dat moet je zelf weten. Maar als er een mens is die er gewoon niet tegen kan en een egte hater is veranderd het helemaal!. Geerst Wilders probeert allerlij raare dingen om mensen over te halen. Elke keer weer. Ik zeg of bedoel niet dat ik Geer Wilders haat maar zijn plannen en zijn memingen slaan gewoon nergens op. Ik snap wel dat hij wilt dat Nederland gewoon Nederland word.. Maar daar is hij gewoon te laat voor!!> :mrgreen:

  P.s ik ben een moslim en ben er trots op voor alltijd en eeuwig niemand houd mij tegen!

  Groetjes youssra

 3. Hallo

  Geert Wilders weer hoor met zijn praatjes hij wilt gewoon de Islam uitschakelen. Chirstenen goed Jodendom goed maar de Islam? niet!. Geert Wilders is egt kinderachtig hoor raar mens hij is meer dan 100% rassist!. Hij probeert mensen te krijgen die hem zullen volgen met zijn plannen maar eh hij heeft alleen maar meer haters gemaakt (vind ik). Hij is gewoon jaloers dat de moslims een moskee hebben waar ze naartoe kunnen gaan en dat de moslims heel sterk in hun geloof zijn. Daar kan hij niet tegen Geert Wilders ga maar lekker kapot van binnen! 😛
  Nederland is een vrijland je mag je mening uiten enz. Geert Wilders uit zijn mening wel maar hij probeert van zijn mening feiten te maken. Hij gaat gewoon te ver. Als Geer Wilders zal winnen! zal wel meer dan de helft van Nedrland vertrekken hoor!.. Het slaat gewoon nergens op Geloof is geloof of je gelooft er niet in of je gelooft er wel in en dat moet je zelf weten. Maar als er een mens is die er gewoon niet tegen kan en een egte hater is veranderd het helemaal!. Geerst Wilders probeert allerlij raare dingen om mensen over te halen. Elke keer weer. Ik zeg of bedoel niet dat ik Geer Wilders haat maar zijn plannen en zijn memingen slaan gewoon nergens op. Ik snap wel dat hij wilt dat Nederland gewoon Nederland word.. Maar daar is hij gewoon te laat voor!! want het staat vast dat Nedrrland een vrijland is :)> :mrgreen:

  P.s ik ben een moslim en ben er trots op!! 😉

  Groetjes youssra

 4. Hallo

  Geert Wilders weer hoor met zijn praatjes hij wilt gewoon de Islam uitschakelen. Chirstenen goed Jodendom goed maar de Islam? niet!. Geert Wilders is meer dan 100% rassist!. Hij probeert mensen te krijgen die hem zullen volgen met zijn plannen maar eh hij heeft alleen maar meer haters gemaakt (vind ik). Hij is gewoon jaloers dat de moslims een moskee hebben waar ze naartoe kunnen gaan en dat de moslims heel sterk in hun geloof zijn. Daar kan hij niet tegen Geert Wilders ga maar lekker kapot van binnen! 😛
  Nederland is een vrijland je mag je mening uiten enz. Geert Wilders uit zijn mening wel maar hij probeert van zijn mening feiten te maken. Hij gaat gewoon te ver. Als Geert Wilders zal winnen! zal wel meer dan de helft van Nederland vertrekken hoor!.. Het slaat gewoon nergens op Geloof is geloof of je gelooft er niet in of je gelooft er wel in en dat moet je zelf weten. Maar als er een mens is die er gewoon niet tegen kan en een egte hater is veranderd het helemaal!. Geerst Wilders probeert allerlei rare dingen om mensen over te halen. Elke keer weer. Ik zeg of bedoel niet dat ik Geert Wilders haat maar zijn plannen en zijn memingen slaan gewoon nergens op. Ik snap wel dat hij wilt dat Nederland gewoon Nederland word.. Maar daar is hij gewoon te laat voor!! want het staat vast dat Nedederland een vrijland is 😉

  P.s ik ben een moslim en ben er trots op!! 😉

  Groetjes youssra

 5. misschien gaat geert wilders te ver,maar je moet wel eerlijk zijn dat ons hele land naar de klote is als je de nederlanders telt hebben we die minder als buitenlanders in ons land. en de polen kom op he iedereen praat over islam maar de polen die hier goedkoper werken en ons werk afjatten. laat die maar als eerste oprotten…. waar halen wij geld vandaan als het hier op is er is geen een land die ons kan voorzien van geld of werk. de islam die werken tenminste nog daar kun je niks van zeggen.de meeste in uitkering zijn echt de nederlanders…
  geert wilders heeft op bepaalde manier en gelijk oude islam inwoners niet terug sturen dat vind ik ongehoord,maar mogen wij in een ander land doen wat ze hier doen. krijgen wij bepaalde rechten in hun land.niet alleen de islam,maar alle nieuwe asielzoekers zoals polen ed moeten geweigerd worden. hier hebben ze uitkering of baan ,2 paspoorten, daar een mooi extra huis etc. wij werken en achteruit gaan . en betalen voor al hun leuke dingen en hun fam helpen. ja in het verleden zijn alle buitenlanders gebruikt voor opbouw van ons land, maar die schuld is al lang ingelost met de gastvriendelijkheid van ons land.dat kan niet gebruikt blijven worden ..criminalieteit van een buitenlander afstraffen en terug sturen ,niet alleen de islam iedere buitenlander en vooral als je niet hier geboren bent,als wij iets in hun land uitvreten kom je ook niet makkelijk vrij .. en ja nederlanders doen ook veel aan criminaliteit maar dit is ons land,,
  wil je hier wonen hou je aan de regels heel simpel. moet wij ook ergens anders. en wij krijgen geen geld in een ander land om ons in levensbehoefte te voorzien. hier houden we met alles rekening met hun feestdagen krijgen de kids vrij,willen ze eerder op vak of later kan allemaal geregeld worden met school,maar wij die hier wonen moeten maar aan de regels houden.
  maar gezinnen uit elkaar halen en een deel terugsturen vind ik ongehoord de meeste werken gewoon ,stuur de criminelen maar terug en laat de gezinnen bij elkaar.

 6. @ patricia 21 Sep 2010 – 7:24 pm
  Wat een warrig verhaaltje.
  Maar tja dat gezeik van je is typisch voor de houding van de PVV tokkies t.o.v. allochtonen. Als allochtonen een baan hebben en werken dan jatten ze de banen v.d. nederlanders en moeten ze daarom dus oprotten, verkeren allochtonen in een moeilijke sociaal-economische situatie en ontvangen ze daardoor uitkeringen of zitten ze in de misdaad dan zijn ze ook slecht en moeten ze ook maar oprotten.
  Wel het enigste wat ik aan debiele PVVachtige tokkie sletjes als jij wilt zeggen is dat de multiculturele samenleving in NL nou eenmaal een feit is, allochtonen zijn hier en ze gaan heus niet allemaal weg en ze kunnen ook niet allemaal gedeporteerd worden.
  Als dat je niet bevalt rot dan maar eens op, ik hoor dat er in Zuid-Afrika nog een paar geheel blanke dorpen zijn daar zal jij je vast thuis kunnen voelen tussen je mede racisten.

 7. Waarom is er geen verwijzing naar het opgenomen en getoonde interview?
  Ik ben verder van mening dat Nederland genoeg Kerken en Moskeen ter verzameling heeft om het sociale over een andere boeg zoals buurt gemeenschappen te gooien.
  En dat de hr. Wilders, missies keppeltje op keppeltje af, zich beter bij de klaag muur van Israel of IDF kan melden.
  One way ticket bv. samen met Kluveld en zijn clan hier….

 8. Tja wat moet je op zo’n verbale mitrailleur zeggen? Als NL geen koloniën had gehad, dan had zijn moeder waarschijnlijk niet naar Nederland gekomen, dan haden we ook geen Geert Wilders gehad. Als Geert gewoon een vak had geleerd en niet sinds zijn 34e als ambtenaar van onze centen had geleefd, hadden wij nu geen PVV gehad. Geert is nu 47 dat zijn 13 jaar, is veel geld.
  Iets kortere mitrailleur maar net zo’n onzin.

 9. @Ram
  Waar baseert u de morele positie op om deze wat verwarde mevrouw sletje te noemen?

 10. @patricia

  “”oude islam inwoners niet terug sturen dat vind ik ongehoord,maar mogen wij in een ander land doen wa’t ze hier doen?

  Goede vraag, er wordt nl nogal wat lucratief aangesjoemeld op bestuurljk niveau juist omdat het om marktbelangen gaat en met name die van de VVD.
  Wilders is een VVVder, blijft een VVder, zijn sociale agenda stelt niets voor.

  “”Oude gastarbeiders oude islam inwoners niet terug sturen dat vind ik ongehoord,maar mogen wij in een ander land doen wa’t ze hier doen”?

  Helemaal eens dat Nederland ze niet terug mag sturen. Maar dan ook niet dat ze door Wilders tot 2e rangs burgers aslmede hun kinderen mogen worden bestempeld en gediscrimeerd.

  .De Islam agenda en de EU vrije arbeids migratie
  Uschrijft :: “en de polen kom,”
  Voeg u daar daar de verdere balken EU lidstaten aan toe , beiden zijn van VVD beleid.
  Moslims kunnen makkelijk door Wilders worden gediscrimeerd en afgedankt omdat er een andere goedkopere arbeids markt voor handen is.
  Als u dit echt anders wil zien kunt u beter bij de SP terecht.
  De huidige huisjesmelkers en generatie goedkoopste arbeids krachten zonder adeqaute arbeids voorwaarden komen en stromen door uit de EU.
  De SP is daar op tegen en wil een invoer van legale EU arbeids contracten.
  Verder heeft iedereen zich aan de wet te houden en is er niets anders dan dat aan de hand met de moslim populatie in Nederland.
  Ik hoop dat dit een beetje duidelijk is: Nederland staat op het punt om een weer verder economisch a sociaal VVD beleid , rijken nog rijker modaal en onder nog armer, en discrimerened PVV beleid te wachten.
  Daar heeft niemand behalve de welgestelden meer baat bij..
  Er zijn nog andere meerheids coalities voorhanden die jan modaal of 2x modaal niet verder uitzuigen.
  Mocht u dit ook niet willen kunt u uw burger protest stem nog uit brengen op http://www.nietnamensons.nl/

  Ik hoop alleen maar dat het niet te laat is,. de VVD economie en markt regeert al vanaf de jaren 80.

 11. Tja, ik heb niks tegen de Islam, ben zelf niet gelovig. Ben ietwat sympa met C’tulhu. Ben ik nu staatsgevaarlijk?

 12. @ Arnold J. van der Kluft 21 Sep 2010 – 8:58 pm
  Omdat zij net zoals het overgrote deel v.d. domme PVV aanhang zich gewillig laat nemen door Wilders (door zijn onzin voor zoete koek aan te nemen) en vervolgens die onzin rond zitten te papegaaien.
  Wilders geeft geen ene reet om zijn aanhang (zie zijn draai m.b.t. de AOW leeftijd) maar toch liggen zijn aanhangers op hun rug met hun beentjes wijd open zodat Wilders ze flink kan pakken en lekker politiek kan profiteren (want hij is uit op macht) van hun xenofobe gevoelens.

 13. hoi allemaal ik ben feride kaya
  ik ben een buiten lander ik haat geert wilders.waarom doe je zo iets mensen in de buitenland zijn mensen
  als je de buitenlanders verbiet dan ook nederlanders 👿 😈 👿 😈 👿

 14. hoi ik ben ozgur erkuner .
  ik ben een buitenlander ik kom dus uit Turkije.
  ik haat geert wilders waarom doet hij zo iets tegen buitenlanders.
  buiten landers hebben toch niks gedaan. ❗ ❗ ❗ ❗
  als je buitenlanders de islaam enz. verbietd dan ook nederlanders. 😈 😈 😈 😈
  👿 👿 👿 👿 👿 👿 👿 👿

 15. Marcel Schreef:

  Christus is de verlosser, en alleen via Christus kan men tot de Vader komen. Amen.

  Moet dat boeien? Een mens heeft geen gristus nodig, of wat voor bidgod dan ook! Van mij mag dat maar men moet me niks aanpraten. Jehova’s weten inmiddels dat en mijden mijn huis als de hel.

Reacties zijn gesloten.