5 gedachten over “‘Ik sprak, ik spreek en ik zal blijven spreken’”

 1. Met toevoeving
  …waar ik dat kan en waar daar de aan Mij gegeven ruimte voor is ?

  Zie link PVV weert raadsheer en NRc reacties waarvan ik uit sommigen dacht ietsje vanuit die hoek te begrijpen cq dat de Hoge Raad er niet wijs aan had gedaan om deze raadsheer Nu voor te dragen .

  Wat ik zelf al een beetje had onderzocht, zinloos als leek met ook weinig tijd maar wel belangstelling , bleek dat er een discussie over rechtsesthetiek binnen de gelederen:

  rechtsethiek.blogspot.com/2010/11/de-interne-notitie-van-diederik-aben.html .

  M,a.w. het wordt eenvoudiger als men eenmaal begrijpt dat Mc Wilders op pad is en iedere politiek of maatschappelijk mogelijk smetje zal benutten als fair politics.
  En daarbij dat McWilders een blaaskalk aanvoerder van een gedoog /oorlogs orde die steeds verder van zijn òorspronkelijke aanval positie ter vermeende ere van het land los zal laten om te blijven recruteren, maakt niet vanuit welk kiezer bedrog of hoogverraad om aan de koningsmacht te komen. Ik vraag me dan af waar het verstand van opinies is die vertellen , vandaag weer een aspirant Pvda in Trouw , dat de PVV een partij ipv als beweging een bedreiging voor de rechts staat is.
  Alsof de omverwerping daarvan niet duidelijk in het PVVprogram staat, het op de voorgrond stellen ,brengen van program niet zou voldoen..
  Wat er m.i. mist is het benoemen van een vertrouwen in democratie om daar als gevestigde partijen zelf voor te gaan staan en laat daar nu de markt/ crisis als volslagen onethisch daar debet aan zijn.

 2. #1

  Zo is het maar net. Ik weet alleen niet of de 2e kamer genoeg materiaal in handen had om niet toe te stemmen.
  Terwijl men dat al veel eerder wel over het notulen vod rond Fitna zoals ik dat uit dat de docu Human heb begrepen had, 2e kamer claiming openbaarheid daarvan dit te kunnen weerleggen ,werd nagelaten.

 3. Welke werkwoord is passender: spreken of liegen? 🙂

  In iedere geval is de doelstelling bereikt: rechtse coup onder aanvoering van de haters.

Reacties zijn gesloten.