VVD wil af van publieke omroepen en meer lulomroepen erbij

VVD’er Anouchka van Miltenburg (Beppie van Miltenburg wilde ik haar eerst noemen) vindt dat er best nog 200 miljoen bezuinigd kan worden op de publieke omroepen. De huidige bezuinigingen gaan zo makkelijk en ze zijn toch 5 maanden per jaar met vakantie, dus er kan best nog wat van af. Tuurlijk joh! Alle omroepen naar het niveau van SBS6 en RTL4 of wat dan ook. Alleen nog maar programma’s waarin mensen laten zien dat ze geen talenten of gaven hebben of dat ze vreselijk dom zijn, om iedereen in dit land echt hersendood te maken.

Van Miltenburg zei verder dat het wel opviel dat tijdens de verkiezingen meer linkse dan rechtse politici werden uitgenodigd. ‘We hebben geturfd’. Mede-gast Albert Verlinde (getrouwd met VVD’er Onno Hoes) gaf hierop nog een sneer naar die linkse media. ‘Het kan toch niet dat de VARA de twee belangrijkste opiniërende programma’s (DWDD en Pauw & Witteman red.) maakt.’ Eva Jinek riposteerde door te zeggen dat het andere omroepen vrij staat om nog betere programma’s te maken en dat ze dit blijkbaar niet lukt.

Ben geen fan van Eva Jinek en haar programma’s, maar wel een goed antwoord van haar. 😀 Niet janken, maar doe het dan zelf beter.

Hebben ze bij de VVD niks anders te doen dan te turven? Krijgen ze daar een riant salaris voor betaald? Kan ook wel op bezuinigd worden, op die Tweede Kamerlid salarissen. Zijn volgens mij ook vele maanden per jaar met vakantie (dat heet dan officieel reces (ik kom op bijna 4 maanden) en is bedoeld voor werkbezoeken, ja mijn hoela).

1 gedachte over “VVD wil af van publieke omroepen en meer lulomroepen erbij”

Reacties zijn gesloten.