Het ware gezicht van Geert Wilders’ PVV: gewelddadige ordetroepen

Wilders noemt dat gewelddadige machtsmisbruik van ordetroepen in Egypte “het ware gezicht van de islam”:

Maar ik denk eigenlijk dat we hier met het ware gezicht van Geert Wilders’ PVV te maken hebben. Ik verwijs o.a. naar bijgaand filmpje:

Of praat eens met een PVV’er over demonstranten. Dan weet je binnen 2 minuten genoeg.

47 gedachten over “Het ware gezicht van Geert Wilders’ PVV: gewelddadige ordetroepen”

 1. vrouwen mishandelen is toch het domein van de aanhangers van de gewelddadige ideologie van de PVV en met name van hun proleet, de barbaar Dion?

  de militairen die daar zo lekker op z’n Hero’s aan het meppen zijn kunnen we denk ik moeilijk het etiket moslimbroeders opplakken

  het Egyptische leger is niet meer en niet minder dan de sterke arm van Mubarak, zo’n mooie zakkenvullende marionet van het Westen

 2. kaaskop Schreef:

  het Egyptische leger is niet meer en niet minder dan de sterke arm van Mubarak, zo’n mooie zakkenvullende marionet van het Westen

  Toen ze goede vriendjes waren met de Zio-nazis en Gaza hielpen uithongeren was Geert juist zo dol op ze , heeft hij trouwens steekhoudende bewijzen dat die militairen geen Koptische Christenen waren ??

 3. Als dit geweld zonder meer gekoppeld mag worden aan de islam, mogen we Breivik en dat clubje in Duitsland al helemáál koppelen aan Wilders’ ideologie.

 4. @4

  Adolf Wilders denkt dat de schrik bij het OM er zodanig in zit dat men hem niet nogmaals durft te vervolgen

  rechters die PVV onwelgevallige standpunten hebben uitgedragen worden gedwarsboomd bij benoemingen e.d.

  waarschijnlijk zullen rechters in voorkomende gevallen moslims en “linksige types” het nadeel van de twijfel geven om hun pensioengerechtigde leeftijd ongeschonden te halen

  Roland Freisler 2.0

 5. Laurent Schreef:

  Als dit geweld zonder meer gekoppeld mag worden aan de islam, mogen we Breivik en dat clubje in Duitsland al helemáál koppelen aan Wilders’ ideologie.

  Inderdaad.

  Het ergste is dat er van onze “democraten” in de regering geen reprimande zal komen.

  Het is puur haatzaaierij en manipulatie.

 6. Dank voor het plaatsen van de ploert HB en his moment s of PVV Fame ; Verschrikkelijk , geen woorde n voor.
  Hopelijk hebben velen dit gezien , dit fragment mag niet in neerlands media /columns ongepasseerd gaan.

  De beelden van de mishandelde vrouw in haar bh in Cairo, niquaab afgerukt , haar deels ontblote lichaam als openbare schande , hebben de wereld niet onberoerd gelaten, maar zijn de wereld over gegaan, columns aan haar gewijd.

  Bij mij roepen beiden John Lennon weer eens op met

  Woman is the ”N’’ nigger of the world

  http://www.youtube.com/watch?v=S5lMxWWK218

  Maar ook zijn liefelijke ode aan de vrouw:

  Woman http://www.youtube.com/watch?v=f-x1FsvOAz4&feature=relmfu

 7. Geert betreurt dat een vrouw is geslagen,
  Dion betreurt dat de poesjes schrikken van traangasgranaten,
  de PVV betreurt de slachtoffers onder de moedige demonstranten NIET.
  Omdat het toch allemaal (maar) MOSLIMS zijn.

 8. Wat raar!

  Hier op de Tv zie je heel de dag dames/meiden/vrouwen in hun ondergoed staan,in de kranten dagelijks reclames van vrouwen in lingerie beha of kanten minislipjes…

  er zijn dagelijks op de TV meiden in hete stoeipakjes met of zonder beha te zien waarom nu schrikken van een beha in egypte?

  Er zijn meerdere demonstraties geweest in de wereld waarbij iemands kledij werd afgerukt of een bloesje of rok werd afgetrokken tijdens de vechtpartij/wegsleping van demonstranten..en nu een vrouw in niqab…wereldnieuws

  En tja die georkestreerde militairen van islamitische komaf zogenaamd tja…wel raar In Egypte heet het zien van een beha afgescheurd tijdens een gewelddadige aanhouding van een vrouw misdaad, op de TV heet het uitbuiten van vrouwen sexgenot voor heteromannen en lesbovrouwen

 9. Je ziet tegenwoordig in de kranten en op tv en in diverse bladen en reclamezuilen of bilboards en folders enkel nog maar vrouwen/dames/meiden in lingerie of hete badpakken of sjarretels staan….ik weet niet eens meer hoe een vrouw/dame/meid er MET kleding uitziet

 10. Nou liepen gisteren nog drie dames/vrouwen/meiden met een minirokje van 20 cm lengte en een open jack aan met eronder een toppie met een boezem zo groot als watermeloenen en het was koud hoor…lijkt wel of de vrouwen/dames/meiden van tegenwoordig geen kou meer voelen en ze wennen aan het schaars gekleed buiten lopen.

  wellicht zeggen mensen over tien jaar,vroeger hadden vrouwen ook kleding aan.

 11. jvdheuvel Schreef:

  Kevin deze lulkoek heb je hier al tientallen keren opgeschreven ik stel voor dat dit de laatste keer was.

  Is GEEN lulkoek
  Maar een overdreven beschrijving past bij de overdreven emotie over de vrouwen in egypte!
  Je let nogal op mijn schrijven?

 12. Wat een schijnheiligheid van Wilders: waarom roept ie niets over de katholieke barbaren die generaties lang kinderen hebben verneukt? In naam van Christus?

  He Wilders, zeg het ’s wat?!

 13. Ja of over smerissen in New York of Oakland die vreedzame weerloze demonstranten met peperspray belagen.Om van het Israelische leger dat zwangere vrouwen laat bevallen bij een “wachtpost” maar te zwijgen.

  Zo’n twiet is voor bij Henk en Ingrids borreltafel, niet om kritisch bekeken te worden. En Verhagen en Rutte vinden het allemaal allang prachtig.

 14. hij wil gewoon wat meer olie op het vuur gooien na het laatste akkefietje met de ambassadeur in Egypte

  eerst mensen willens en wetens kwetsen en als ze boos worden dan gaan janken om extra beveiliging om je ego te strelen

 15. HB, gelukkig ex-politieman, vond het hilarisch dat een kraakster door 5 agenten een schedelbasisfraktuur geslagen werd! Wat voor een sadistisch en dom konijn is die vent? Was hij soms weer dronken bij dit interview? Met zo’n mentaliteit bij de politie, dan hebben we een burgerwacht nodig om ons tegen de politie te beveiligen.

 16. Kevin Schreef:

  Nou liepen gisteren nog drie dames/vrouwen/meiden met een minirokje van 20 cm lengte en een open jack aan met eronder een toppie met een boezem zo groot als watermeloenen en het was koud hoor…lijkt wel of de vrouwen/dames/meiden van tegenwoordig geen kou meer voelen en ze wennen aan het schaars gekleed buiten lopen.
  wellicht zeggen mensen over tien jaar,vroeger hadden vrouwen ook kleding aan.

  Eh Kevin , wat van “voor mij mijn geloof voor jou het jouwe ” uit Sura al Kafirun had je niet begrepen , als Ingrid en Anita nou zo willen lopen is dat net zo goed hun beslissing en recht als iedere Fatima en Aïsha het recht moet hebben om met een hoofddoek te lopen. En wat bedoel je hiermee in deze context ?? Steun je de actie van de Egyptische troepen ??? Je klinkt vaak als een Refro of Salafi . en als je de laatste bent kan ik gezien de tegenwoordige vriendschap tussen Het Broederschap en de Egyptische Militairen begrijpen dat je deze actie applaudisseert… Ken je het Arabische spreekwoord “de fout is in je oog ” stop eens met het vanachter je gordijntjes naar langslopend vrouwenvlees te kijken want ( zoals het Turkse gezegde gaat ) “De pot lekt waar het vol mee zit ” en alles wat er uit jou lekt is tieten en korte rokjes .. dus waar zit je pot vol mee ?????

 17. Al Bakrastani Schreef:

  “De pot lekt waar het vol mee zit ” en alles wat er uit jou lekt is tieten en korte rokjes .. dus waar zit je pot vol mee ?????

  Toch vind ik dat Kevin hele beeldende komische stukjes schrijft over Tokkisch gebeuren, zeer treffend.
  Het zou daarom op een open podium moeten als satire, cabaret, `k moet soms echt wel laggen om zijn text.

 18. bram Schreef:

  Was hij soms weer dronken bij dit interview?

  bram Schreef:

  Wat voor een sadistisch en dom konijn is die vent? Was hij soms weer dronken bij dit interview?

  Denk het wel, kun je aan die lach op zijn tronie wel zien, is typische zatlapgrijns, een genevergrimas.

 19. Abdul, ga hem nog een beetje zitten aanmoedigen ook. Ik word wel eens erg moe van de verbindingen die Kevin tussen topics en wulpse vrouwen in welke vorm dan ook maakt.
  Doe me een beetje denken aan een collega – vader van 2 kinderen – die moeite had met volwassen zijn. Zelfs een bloembol was om te giechelen en opmerkingen over te maken, want had borstvorm (althans dat vond hij).
  Van mij mag het wel wat minder over blote, half ontblote of wat dan ook vrouwen gaan. Gaat voor mij op een soort frustratie lijken en word er erg moe van.

 20. @ Al Bakrastani:
  maar de verontwaardiging van de vrouw in buustenhouder in Egypte was zo groot,wilde erop wijzen dat het hier normaal is dus de enorme verontwaardiging erover vond ik drukkend.

  en overal ter wereld worden vrouwen en mannen tijdens protesten opgepakt,en dat gaat niet met een fluwelen handschoen

 21. Wat mij dan toch verbaast, maar zal wel mijn consequente instelling zijn, is dat Geert hier helemaal niks over zegt. Is discriminatie van de bovenste plank en ook nog geweld tegen een vrouw. Maar niet een tweet, helemaal niks.

  Jewish Women Refuses To Go To Back Of Bus,Beaten By Jews http://www.rense.com/general74/jewishwoman.htm

 22. Keira Schreef:

  Abdul, ga hem nog een beetje zitten aanmoedigen ook.

  Nou dat niet zozeer, maar de humor zit hem bij Kevin volgens mij in de hilarische situatieschetsen die hij geeft als er weer een paar fascho zuurpruimen komen mutsen over bv. hoofddoekjes. En wat mij betreft mag hij dat simpele pvv-slag een spiegel voor blijven houden. Wel maat houden natuurlijk, anders snappen H & I het niet, en in hapklare brokjes blijven toedienen, anders verschrokken ze zich.

 23. @31 Ja, maar het is niet de bedoeling dat elke thread hier steeds op hetzelfde onderwerp uitdraait, dat weet jij ook Kevin. Je leest hier lang genoeg om te weten dat we dat niet willen.

 24. En hoe zit het met die gewelddadige pvv’ers? Hero Brinkman zou zich in Egypte uitstekend op z’n plaats weten, gezien het feit dat hij gewelldadigheid tegenover demonstanten niet schuwt. Om nog maar te zwijgen over de zwangere vrouwenmishandelaar Graus en de rest van het zootje ongeregeld. Het gebral over de barbaarse islam is een afleidingsmanouvre om de aandacht af te leiden van de ware aard van de gewelddadige pvv.

 25. @ Laurent:
  Wat jij wil boeit mij niet…vergewis je ervan dat ook anderen een boel anderen miljoenen zelfs deze site lezen..DAAR deed ik het voor.En juist de kracht van het plaasten wat dan ook als tegengeluid hoe dan ook is juist handig….als het een onderons theekrans was van jou en een paar vaak reageerders was ik hier niet eens gekomen.In ieder geval NIET voor jou persoonlijk.danku..ben wel blij dat het in ieder geval goed is overgekomen en gelezen en over gediscusieerd prima!

 26. @Kevin: Als jij eens bij About kijkt zie jij dat ik niet een of andere willekeurige reageerder hier ben, en dat het dus wel degelijk uitmaakt wat ik van jouw reacties vind of niet, of jou dat nu boeit of niet. Je gedraagt je maar.

 27. Kevin als elk comment gaat over je frustratie tav seks of vrouwen zijn er vast wel andere sites waar je je lusten kunt bot vieren. Ik ga er zo langzamerhand genoeg van krijgen. Cq, ik vind het geen bijdrage meer leveren.

  Daarbij vind ik dat je je onbeschoft gedraagt. Wat Laurent vindt boeit je niet, en moeten wij het wel boeiend vinden wat jij vindt?

 28. Keira Schreef:

  Kevin als elk comment gaat over je frustratie tav seks of vrouwen zijn er vast wel andere sites waar je je lusten kunt bot vieren. Ik ga er zo langzamerhand genoeg van krijgen. Cq, ik vind het geen bijdrage meer leveren.

  Daarbij vind ik dat je je onbeschoft gedraagt. Wat Laurent vindt boeit je niet, en moeten wij het wel boeiend vinden wat jij vindt?

  nee,heb ik dat gevraagd?
  en keira,voor wie en welke soort bijdragen zou hier enkel plaats zijn?Voor WIE zijn deze bedoelt volgens jou?…..ik plaatste ze voor wie de schoen past trekke hem aan,helaas heb ik met vrouwenaangelegenheden ook bij jou een zeer gevoelige snaar geraakt?nou stap er over heen meid zet een bakje thee en vergeet het.

 29. Nee Kevin, je hebt geen gevoelige snaar geraakt. Het is meer van *gaap*, daar heb je hem weer met zijn frustraties. Wordt wel vervelend om het bij ieder ondw, over seks, konten en tieten te hebben. Als je dat zo graag wilt, zijn er hele andere website waar je terecht kunt. Hier zijn de regels dat comments over het ondw moeten gaan. Dus als je dat op kunt brengen ben je meer dan welkom hier, als je dat niet kunt, kun je beter naar een andere site verhuizen.

 30. Laurent Schreef:

  @Kevin: Als jij eens bij About kijkt zie jij dat ik niet een of andere willekeurige reageerder hier ben, en dat het dus wel degelijk uitmaakt wat ik van jouw reacties vind of niet, of jou dat nu boeit of niet. Je gedraagt je maar.

  O ik zie het nu pas…
  Laurent Keira en Arnold zijn de baas hier.ok

 31. Zie je nou wel dat het geen schrijffout is als je Wilders met een dubbel S aan het einde schrijft?

 32. De PVV is wat mij betreft een beetje dubbel. Ik zou ook graag willen dat de EU wat minder invloed krijgt in ons land. Met andere ideeen van deze mensen ben ik het absoluut niet eens.

 33. Ja het gaat juist goed in Egypte.Dit land gaat Iran [ook zo,n fijn Islamities land]achterna.Fantasties toch??

 34. @42
  Met uw inzichten moet u gaan sollliciteren in Washington. Kissinger is toch echt toe aan zijn pensioen.

 35. Hoe ziet de toekomst van onze kinderen eruit?Als we zo doorgaan dan hebben onze kinderen geen toekomst meer.Wat kunnen we doen?We moeten vooral op 12 September gaan stemmen.
  Stem tegen de E.U,stem tegen verdere verhoging van de ontwikkelingshulp,stem tegen een verdere Islamisering van Nederland.Alleen dan hebben onze kinderen nog een toekomst.Stem niet op Links!!

Reacties zijn gesloten.