Donner geen PvdA’er – PVV muisstil over achterkamertjesbenoeming

De SP heeft er tegenwoordig een belangrijke concurrent bij op het onderwerp. De PVV windt zich geregeld op over de ‘baantjesmachine’ en achterkamertjes. Maar die verontwaardiging heeft een flinke afwijking naar links. Naar verluidt zorgde Geert Wilders ervoor dat PvdA’er Frans Timmermans niet tot de nieuwe commissaris van de koningin in Limburg werd benoemd. Daardoor kon CDA’er Theo Bovens zijn partijgenoot Léon Frissen opvolgen.

PVV’er Johan Driessen stelde deze maand Kamervragen aan minister Rosenthal over de voordracht van PvdA’er Ad Melkert als nieuwe Nederlandse vertegenwoordiger bij de VN-club ILO. ‘Onmiddellijk intrekken’ was het devies. (De Pers)

Lees het artikel om te lezen wat anti-achterkamertjespartij PVV deed aan de politieke achterkamertjesbenoeming van Donner. Of lees het niet, je mist niks.

8 gedachten over “Donner geen PvdA’er – PVV muisstil over achterkamertjesbenoeming”

 1. En dan te bedenken dat de man weliswaar Piet Hein (zijn naam is klein, zijn daden benne groot…) van voren heet. Maar van achteren: DÖNER! – PVV, let toch op uw Saeck!!

 2. PVV is de product zelve van de achterkamertjes politiek.
  Is dit nog steeds niet duidelijk zichtbaar?

  Waarom zouden ze anders handelen?

 3. Als ik het goed begrijp mag de pvv de pvda niet.Waarom niet ,is mijn vraag.Ik lees ergens dat het komt omdat de pvda zoveel allochtonen in Nederland wil toelaten,voor op hun te stemmen.Daar kan wat in zitten.

 4. *zucht* nog maar een keer *zucht*
  Anneliesje, al die goedkope buitenlandse werknemers zijn hier naar toe gehaald door de VVD, het CDA vond het zielig dat ze hier alleen waren, dus mocht hun familie ook komen. De PvdA zag dat eerst helemaal niet zitten, want bedreiging voor de goede lonen van de Nederlandse arbeider. Want net zoals nu met Oost-Europeanen, maken werkgevers dankbaar gebruik en soms misbruik van ze, door ze tegen veel lagere lonen te laten werken. Scheelt de baas weer winst, snap je?Toen ze hier waren, werden ze lekker uitgebuit door hun werkgevers, dat vond de PvdA toch weer geen goed idee, dus heeft die er wat aan proberen te doen. Overigens de huidige immigratiewet is bedacht en ingevoerd door Job Cohen. Rechts kan heel goed spinnen en leugens tot ‘waarheid’ maken.
  Als je echt geinteresseerd bent, raad ik je aan eens wat meer op deze site te lezen, of gewoon in je geschiedenisboeken of via google.
  Als je trol bent, ach dan heb je weer gelachen. Heb ik mijn goede daad ook weer gedaan vandaag, geen trol geschopt, maar laten lachen.

 5. Volgens mij is ombudsman Brenninkmeyer , waker over burgerbelangen, bij de zaak P.H. Donner betrokken geraakt, , goed zo !

Reacties zijn gesloten.