NSBusmaatschappij Connexxion helpt politie bij opruimen verdachte negers

Het viel vervoersbedrijf Connexxion op dat veel Afrikaanse vrouwen in Amsterdam de bus pakten en uitstapten in Bloemendaal en Heemstede en daar aan de slag gingen als werksters. Ja en dat kan natuurlijk niet. Je kan niet verwachten dat die brave blanke burgertrutten in die Connexxionbussen dat zo maar over hun kant laten gaan. Dus tipten zij deze grote hoeveelheid verdachte negerinnen bij de politie die daarmee de landelijke pers haalde wegens aanhouding op huidskleur. Overigens is aanhouding op huidskleur standaard praktijk bij alle politiekorpsen ter wereld dus wat daar nou het nieuws aan was, beats me. Eigenlijk was dit een soort versnelde inburgeringsles voor de Afrikaanse vrouwen want bovenstaande is Nederlandse traditie en normen en waarden. 70 jaar geleden waren de vervoerders ook de beste vrienden van de politie bij het opruimen van de vreemdelingen.

21 gedachten over “NSBusmaatschappij Connexxion helpt politie bij opruimen verdachte negers”

 1. Dat de boete voor de uitbuitende rodebroekendragers met rotaryspeld en VVD lidmaatschap zijn geschrapt wegens het onrechtmatige karakter van de aktie maar de dames in kwestie wel de volle consequenties voor hun kiezen krijgen is natuurlijk niet meer dan juist in het huidige klimaat. Dat zal die uitbuiters leren!

  De pooiers vrijuit laten gaan en de illegale prostituees aanpakken werkt ook uitstekend tegen mensenhandel.

  De grootste boeven maken dit soort beleid.

 2. Het Amsterdamse Gemeentevervoerbedrijf speelt het geprivatiseerde “bedrijf” dat winst moet maken dezer dagen en wil GVB genoemd worden zonder lidwoord (bepaalt het schrijftafelvolk althans).

  Niettemin zijn bij de ontruiming van het Beursplein en zaterdag bij de ontruiming van de bezette INGBank op het Rokin GVB-bussen ingezet namens onroerendgoedmafioso Van der Laan om de arrestanten af te voeren.Traditie inderdaad.

 3. Belangrijker is dat het ganzen volk iedereen in de gaten moet houden en meteen doortypen bij de bevoegde organen. Zo bouw je dikke onnozele dossiers over vreemdelingen.
  Want de regei in Nederland is – een vereemdeling is bij voorbaat verdacht.
  Vooral als hij een andere kleur heeft.

  Waren de leiders van de voormalige DDR in Nederland geboren, was Nederland nog steeds tot op heden totalitair – communistisch.

  De Methoden liegen Niet om.

 4. @Mike (inmiddels in spambak – red.)

  dat is zeker de reden dat het gedooggedrocht op verlies staat in de peilingen?

 5. Mijn vrouw is zwart (en ik zo blank als een fles melk), we gaan regelmatig de grens over. Ongeloofelijk hoe vaak we controle door de “vliegende brigades” van met name de nederlandse douane/marrechausse hebben. Ik vraag ze elke keer weer waarom ze nu net mij aanhouden. Lulverhalen die je zelf niet kan verzinnen en hun verrekijker ligt op de achterbank ……… hoezo discriminatie?

 6. Gadverdamme, lees nu het artikel bij de eerste link. De uitbuitende villa bewoners hoeven die 4000 euris niet te betalen omdat eea niet rechtmatig verlopen was ……. De uitgebuite vrouwen krijgen een enkeltje. Ik ga even overgeven.

 7. @ 8: Luc:

  Zeker Luc, wat is dit land een achterlijk smerig oord geworden hè. Het was door de eeuwen heen al een vies landje, maar de laatste decennia is het intriest.

 8. Luc, niets ten nadele van jullie, slechts ter illustratie hoe achterlijk dit land in bepaalde opzichten is (geworden)

 9. @12
  Het gaat pas in-en-in-triest worden als je zelf dingen aan den levende lijve gaat meemaken, waar je altijd al moeite mee had, op het ogenblik dat het je zelf overkomt. Dan sta je gewoon helemaal stijf …….

 10. @14

  ik weet een beetje hoe het voelt, ik heb in de ogen van de meeste kaaskoppen te veel Marokkaanse vrienden…

 11. @15: Luc:

  Zo bedoelde ik het ook Luc, maar ondanks alle ellende lach ik soms , misschien van zenuwachtigheid, soms zie ik ook gewoon een bepaalde humor. Daarbij weet je dat hier op Krapuul juist mensen zijn die het verafschuwen wat jou overkomt, en dan bedoel ik natuurlijk niet die stomme trollen die hier zo nu en dan even komen galspuwen.

 12. @16/17

  No hard feelings! Vooral niet groter maken dan het is (voor mij en mijn vrouw) we kunnen het gelukkig “handelen”! Volgens mijn vrouw heb ik een zwart hart, mooi toch ….. moest mijn opmerkingen alleen even kwijt en begreep heel goed dat jullie niets kwaads bedoelden.

 13. @6
  Luc: Je zou nog meer racisme en discriminatie ondervinden als het andersom was:
  Mannen worden over het algemeen harder gediscrimineerd dan vrouwen.
  Mijn familie en ik zijn ervaringsdeskundigen op dat gebied: waar wij vandaan komen is bijna niemand onvermengd, maar een mix van afrikaans, europees en indiaans, waarbij de een wat lichter en de ander wat donkerder is uitgevallen.
  Mijn prachtige kinderen hebben een gouden huidskleur en zijn beiden met witte mensen getrouwd (want in NL opgegroeid en wij zijn netjes geïntegreerd).
  Mijn dochter wordt gewoonlijk aangeduid als “een exotische schoonheid”. (ofwel zoals iemand ooit tegen mijn schoonzoon zei: “wat heb jij een schitterend exotisch vogeltje gevangen”)
  Mijn zoon is “die halfbloed die de brutaliteit heeft gehad een van HUN vrouwen in te pikken”.
  Men is overigens meestal gerustgesteld bij de ontdekking dat mijn schoondochter Belgische van geboorte is. (“Oóó, dat is er niet een van ONS, nou jongen dat belgische bonbonnetje mag je wel hebben”)

  Luc: ik weet niet of je kinderen hebt, maar dit staat ze dus te wachten, maak ze dus weerbaar!

 14. @20
  Op het ogenblik nada-niente kinderen hier, of het mulato’s zouden worden?
  Mijn schoonbroer, die zo blank is als mijzelf, is geboren bij dezelfde moeder als mijn vrouw maar de enige van mijn schoonbroers/zussen die niet “gekleurd”. De natuur kan rare wendingen hebben.
  Ik zou me overigens dood schrikken als mijn vrouw ooit zou bevallen van een “blanke” baby, daar zou ik niet weerbaar genoeg voor zijn 🙂

Reacties zijn gesloten.