BREKEND: verdere desintegratie van PVV Den Haag (gemeente)

Net binnen: Marjolein van de Waal, raadslid voor de PVV in Den Haag bericht per twitter:
Na lang wikken en wegen heb ik besloten dat ik niet langer deel kan uitmaken van de PVV gemeenteraadsfractie Den Haag (1/2)
Dit omdat ik mij niet kan vinden in de werkwijze van de fractie. Ik heb besloten alleen verder te gaan. (2/2)

Dus de werkwijze van de fractie is in haar geval de klacht. Blijkbaar gaat Van de Waal ook niet verder met de net afgescheiden Arnoud van Doorn.
Het Boerenpartijvirus van de verkruimeling slaat toe bij de PVV. De Lijder kan ook niet overal tegelijk op iedereen letten.
* gniffelt *

P.S. Van de Waal was tot voor kort de verloofde van de inmiddels ook uit de PVV getreden Daniël van der Stoep, lid van het Europees Parlement. De verhouding werd eerder dit jaar onder nogal wat publicitair kabaal beëindigd.

17 gedachten over “BREKEND: verdere desintegratie van PVV Den Haag (gemeente)”

 1. Inmiddels blijkt wel, dat Machiel de Graaf niet bepaald een “bindende figuur” is. Had ik ook nooit gedacht.
  Deze proleet verdiende z’n geld door Haagse drugsverslaafden in de Oekraïne (lekker goedkoop!) aan in Nederland niet toegelaten medicijnen te helpen, dat alles als directeur van een *gesubsidieerde* verslaafden-instelling. Over subsidieslurpers gesproken!
  Richard de Mos is alleen maar de hofnar van het stelletje. Machiel is de macho en nog steeds vice-fractievoorzitter van de PVV in de Haagse raad.
  Dat zal vermoedelijk ook wel snel blijken in de PVV-Eerste Kamerfractie waarvan Machiel voorzitter is. Types als ex-LPF voorman Ronald Sorensen zie ik niet lang naar de pijpen van Machiel dansen.
  Moge hij aan zijn Leider en Idool nog heel, heel veel meer schade bezorgen! 🙂

 2. Straks kan Michiel in z’n uppie aan de boerenkool met worst, hagelslag, kroketten en andere Hollandsche lekkernijen om op die manier voor de belangen van de Hagenese peeveevee stemmers op te komen. Alleen kan hij nog gecoördineerder optreden.

  Dat mevrouw Van der Stoep kennelijk niet kwam opdraven bij de vergaderingen wordt in een zinnetje afgedaan. Niet echt een teken dat je je taak als volksvertegenwoordiger serieus neemt, dat mag Machieltje schlemieltje zich aantrekken. De kiezers zijn alleen goed om ze aan meerdere baantjes p.p. te helpen en verder smoelen.

  De PVV is een representatieve doorsnede van de slechtste paar procent van het menselijke ras

 3. Kaaskop, zag ik pas met iets opzoeken. Kroket is ook al niet Nederlands. Is Frans van oorsprong. http://nl.wikipedia.org/wiki/Kroket
  En las ook ergens dat boerenkool ook in het noorden van Duitsland wordt gegeten. Wie gaat Machiel vertellen dat we geen identiteit hebben. 😀

 4. en dan te bedenken dat Machieltje als mogelijke opvolger van Geert werd gezien voor het geval hij de martelarendood sterf (of uitglijdt in de douche)

  z’n ster is een vallende ster geworden

  geen chef maar hooguit chef kok (specialiteit Hollandse pot)

  geen kroonprins maar chocoprins

  geen macho maar nacho

  geen leider maar lijder

  NEXT!!!

 5. klopt, had het laatst ook al gezien, geen Febo maar Fébeau

  had Maxima toch gelijk met dat ene koekje bij de koffie

  weer zo’n allochtoon die ons gaat vertellen hoe het zit 🙂

 6. Keira Schreef:

  Kaaskop, zag ik pas met iets opzoeken. Kroket is ook al niet Nederlands. Is Frans van oorsprong. http://nl.wikipedia.org/wiki/Kroket
  En las ook ergens dat boerenkool ook in het noorden van Duitsland wordt gegeten. Wie gaat Machiel vertellen dat we geen identiteit hebben.

  Boerenkool eten ze in wel meer landen , in het Engels heet het ‘Kale” en in de USA hebben ze nog meer soorten en rassen van dat spul dan alleen de krulletjesversie die we hier hebben … Volgens de Wikipedia is het ( Gruwel o Gruwel ) zelfs GRIEKS van oorsprong ( Until the end of the Middle Ages, kale was one of the most common green vegetables in all of Europe. Curly leafed varieties of cabbage already existed along with flat leafed varieties in Greece in the fourth century BC.[citation needed] These forms, which were referred to by the Romans as Sabellian kale, are considered to be the ancestors of modern kales ) …

Reacties zijn gesloten.