Blekers voorbeeld-natuurgebied kreeg miljoenen subsidie

Zit die man nu zo verstrikt in zijn eigen leugens dat hij het een en ander niet meer kan onderscheiden? Zeggen dat een bepaald gebied het prima doet zonder subsidie en dan blijkt dat gebied het zo leuk te doen vanwége miljoenen subsidie? Heeft de man Alzheimer? Of is het gewoon een leugenaar die zich overal waar hij komt bedient van bedrog en louche handelen?

Henk lijkt steeds meer op een soort Godfather van Groningen. Hij zorgt wel voor zijn vrienden (en zichzelf) en de rest kan dood vallen.

Update: De Tweede Kamer wil er toch het hare van weten en wil een brief van Henk met uitleg en een spoeddebat over deze leugen. Als ze hem dan nu eens echt gaan grillen, die jokkebrok! Deze man die in een jaar meer kapot maakt dan in 10 jaar weer kan opgebouwd.

Update II: Bleker ontkent dat er dingen zijn gebeurd die tegen de regels zijn ingegaan. Tweede Kamer ik zou maar goed opletten bij deze gladde aal, hij is zo leep als wat.

2 gedachten over “Blekers voorbeeld-natuurgebied kreeg miljoenen subsidie”

 1. bleker
  het rotte ei
  zeker
  aan de schandpaal
  de tijd terug
  gooien en smijten
  met paptomaten

 2. 29 februari 2012: Bleker heeft over 2011 97000 euro netto gedeclareerd!! Dit is meer dan 2x jaar salaris van Jan Modaal!
  1 maart 2012: Nederland moet meer dan 10 miljard bezuinigen!

  Bleker die eigen belang zo duidelijk voorop stelt zou met onmiddellijke ingang uit zijn functie gezet moeten worden! Bah, wat een schaamteloze en een schijnheilige vertoning. Het wordt tijd dat wij als bevolking dit niet meer pikken!

  Als dit soort bedragen en de door de overheid vele verloren miljoenen (bij de mislukte projecten) bij elkaar worden opgeteld dan gaan we aardig richting de 10 miljard die Nederland de komende tijd moet bezuinigen!

Reacties zijn gesloten.