Hero Brinkman (PVV) wil (alweer) lezing verbieden

Wat is dat toch met die gastjes voor de “vrijheid”? De Willem Arondéuslezing van 2011 mocht niet doorgaan van Hero Brinkman want Von der Dunk is geen PVV aarslikkertje, en dan nu René Boender. Mag ook niet van Hero. Dus wat doet Hero? Boender uitschelden op twitter. “Graaier!” zegt Hero. Hero vergeet dat tegenwoordig bijna iedereen weet dat de grootste graaiers bij de PVV zitten. Wat denk je bijvoorbeeld van de dubbelfunctie van Brinkman, of van Brinkmans personeel dat zichzelf inhuurt als hun eigen personeel. Dit alles natuurlijk met diverse vorstelijke salarissen uit de portemonnee van u en mij.

13 gedachten over “Hero Brinkman (PVV) wil (alweer) lezing verbieden”

 1. en ik wacht NOG STEEDS op de cijfertjes van de pvv boekhouding
  kunnen de oppo’s wat dit betreft in 2012 de druk op de ketel eens flink verhogen

 2. Volgens Boender is het een marktconform honorarium en hebben ze het bovendien nog niet eens over een prijs gehad. Maar als het zó moet, hoeft het van hem niet eens meer.
  Ik wil trouwens best invallen, maar wat ik te vertellen heb, gaat Hero nog veel minder leuk vinden. 😈

 3. Overigens 2 maal een Tweede Kamervraag en je zit er ook aan. En hoeveel debiele vragen heeft de PVV al gesteld? Die ONS zoveel meer geld hebben gekost? Om maar niet te spreken van het PVV-stemvee dat na allerlei schandalen gewoon blijft zitten op die blauwe stoeltjes – omdat Geert anders niet kan leveren aan de coalitie – en een dik salaris krijgt (soms wel 2 x)elke maand weer en straks ook nog dik wachtgeld. Ik vind het zo langzamerhand wel genoeg met die PVV die over schande spreekt als het om vergoedingen gaat.

 4. Hero is bezig met doodgewone PVV-terreur.

  We moeten het allemaal noemen met z’n echte naam – terreur!

 5. @7

  *kuch*

  *neemt slokje water* *ritsel ritsel ritsel*

  “Dames, heren en leden van de PVV-fractie – nee, loop nou niet meteen weg, ik begin pas.

  In het Nederlands kennen we de uitdrukking ‘Roomser dan de paus’. In onze voormalige westelijke koloniën worden sommigen aangeduid met het predicaat ‘Bounty’, indianen spreken minachtend van ‘een lid van de Appel-stam’ (rood van buiten, blank van binnen) en onze eigen Hermien Timmerman deed er een halfslachtig schepje bovenop (Hero? ZIT!!) met de tranentrekker ‘Zolang je hartje maar blank is, mijn jongen’. Het moge duidelijk zijn….”

 6. @12 Dat heet een “inleiding”. Gaat bij een lezing wel eens niet meteen over het hoofdonderwerp. 😉

  (Je verwacht toch niet dat ik mijn hele te houden verhaal even zo uit mijn mouw schud of alvast helemaal publiceer zodat de PVV nóg meer bezwaar kan maken?)

Reacties zijn gesloten.