12 gedachten over “SGP: vrouwen bek houwen”

 1. Goh, ja, inderdaad, wie had dat nou achter de SGP gezocht? 😥
  Hup vrouwen, achter het fornuis, klep dicht en kinderen werpen. Liefst alle drie deze dingen tegelijk. Want huishouden is vrouw haar taak, dat gaat de man niet overnemen natuurlijk. Dus wel werpen en doorgaan graag.

 2. Zal nog leuk zijn om te zien hoe de VVD hierop reageert. Nu ze in de eerste Kamer afhankelijk zijn van die kousenboel grijpt de SGP zijn kans natuurlijk. Zal wel weer iets zijn van Vrije Markt enzo.

  Ik weet nog steeds niet of ik die vrouwen als een soort slachtoffer van de indoctrinatie beschouw of als trutten. Ik ken één SGP-vrouw, en die is helemaal overtuigd van het feit dat god het zo wil. Valt niet tegenin te redeneren.

  Geeft niks maar dit is weer zo’n voorbeeld van een klein eng clubje religiedebielen die vanuit hun religie de wet gaan voorschrijven voor de hele maatschappij.

 3. Niet alleen hebben ze aanrecht-recht, maar ze hebben zelfs het recht om de mening van hun man te uiten! 😮

  Da’s toch een hele verbetering vergeleken met de tijd dat ze aan hun haren grotjes werden in- en uitgesleept. 😛

 4. Net als Salafi-Moslims , Chassidim (ortodoxe Joden ) , traditionele Hindoes, Tibetaans Buddisten en vrije scholers /antroposofen gewoon hun gang laten gaan en laten leven zoals ze willen mits er geen (ongewenste ) dwang word uitgeoefend op vrouw , kinderen en maatschappij …

 5. @ AL B:

  Staat wel leuk, ” ze hun eigen gang laten gaan”, mits.. enzo, maar dat is nou juist het punt, ze proberen met dat handjevol zwartkousen via wetgeving ( lees: afschaffing van subsidies) het zó te organiseren dat een heel land moet gaan denken en handelen zoals zij dat willen. Ze hebben nu macht hè, dus veranderen die boel nu het kan.

  Je oppert dat vaker bij het onderwerp religie : leven en laten leven. Het lijkt soms alsof je daarbij niet wil zien dat juist religielui een zendingsdrift hebben waarbij ze hún waarden en normen via allerlei foefjes , konkelen en foefelen, stiekem gedoe én via de politiek een samenleving in willen masseren en soms zelfs bombarderen.
  En dat is bij vrijwel alle drieduizend religies het geval, waarbij ik een uitzondering zou willen maken voor sommige vormen van boeddhisme ( tao).
  De katholieken hebben dit met verve gedaan, en ja, ook de islam is er niet vies van om heel wat vingers in de politieke pap proberen te krijgen.
  Rechts heeft dit onderwerp op een onfrisse wijze gekaapt, maar ook als DELLER vind ik dat er heel wat scheef zit binnen de grote wereldreligies waarbij dus zeker de islam ook hoort.

 6. DarkSkywise Schreef:

  Niet alleen hebben ze aanrecht-recht, maar ze hebben zelfs het recht om de mening van hun man te uiten!
  Da’s toch een hele verbetering vergeleken met de tijd dat ze aan hun haren grotjes werden in- en uitgesleept.

  SGP: vrouwen bek houwen en (als voorplay) voorover buigen……christelijke liefde?

 7. DarkSkywise Schreef:

  Niet alleen hebben ze aanrecht-recht, maar ze hebben zelfs het recht om de mening van hun man te uiten! 😮

  🙂 🙂 DarkSkywise Schreef:

  Da’s toch een hele verbetering vergeleken met de tijd dat ze aan hun haren grotjes werden in- en uitgesleept.

  Moet dit niet zijn”harige grotjes” waar ze aan werden versleept.?

Reacties zijn gesloten.