De razziabus van Connexxion

Brave busbestuurders zagen verdachte donkergekleurde mensen uitstappen op verdachte plaatsen (dure wijken). Zelf mogen ze daar nooit uitstappen (alleen maar tandenknarsend voorbij rijden) dus wat doe je dan als geüniformeerde buspauper? Juist ja, je haalt de politie erbij.

Politie ziet ook altijd wel evidente heterdaadmomentjes bij de gekleurde medemens dus al snel was een deal met Connexxion gesloten en werd een 30-tal niet-arische verdachte personen middels een oud-Hollands collaboratiemomentje keihard genaaid.

We hebben hier al eerder over bericht.

Maar omdat we niet de beroerdste zijn willen we ook nog wel even naar het (volstrekt nutteloze) antwoord van Connexion verwijzen. Hulde overigens voor de reactie van voorbeterov trouwens. Daar is alles wel mee gezegd (voorbeterov).

10 gedachten over “De razziabus van Connexxion”

 1. Hulde aan VoorbeterOv! Ik ken vanuit diverse functies de Tram-idioten en reizigers-fora. Vaak mensen met geen enkel begrip voor het leven van conducteurs en conductrices bij ons openbaar vervoer. Om maar te zwijgen van hun gebrek aan begrip voor ander treinpersoneel en voor buschauffeurs. Met een paar euros meer per uur voor deze werknemers van Areva, de NS en en Connexxion, zou iedereen gelukkig zijn. Maar de illusies van VVD, CDA en PVV laten dat niet toe…

 2. @1
  Oef, Rikus Spithorst – ik heb met hem samengewerkt in ander verband, hoorde hem ooit zeggen dat alle chauffeurs van het streekvervoer ontslagen moesten worden vanwege de staking van 2008. Toen nog voor ROVER.

  Maar goed, goed gezegd – ik weet dat hij het hart op de juiste plaats heeft, die onzin over Halsema was een mislukte poging grappig te zijn.

 3. Dit zal onder de bevolking van Nederland ook steeds vaker voor komen. Zwart,, Wit,, elk mens is het zelfde..
  Zwart er bij werken dat ligt de NLer wel. De schattingen van zwart geld in Nederland ligt op zo,n 40 miljard
  Euro.

  Ook Jocghum heeft wel eens een zwart klusje,,maar om dat hij ”’Wit, gekleurd is loopt hij veel minder kans
  om verraden te-worden dan zijn mede mens,,die”’Zwart, gekleurd is..

  Ik vraag me al jaren af, hoe dat mogelijk is.. Is NL ;;;Racistisch aan het worden? Ik denk van wel!!

 4. jocghum Schreef:

  Ik vraag me al jaren af, hoe dat mogelijk is.. Is NL ;;;Racistisch aan het worden? Ik denk van wel!!

  Racistisch aan het “worden ” ??? tja , u bedoeld “openlijk aan het racisme toegevend “want Racisme is altijd in de Nederlandse maatschappij geïntegreerd geweest . Vandaar dat een kind van ooit ondergedoken ouders de asielprocedure tot haast onmogelijk verstrakte , maar tja hij konniet anders hé , verloochenen van principes is een onderdeel van de rite “aanbidding van het heilige pluche ” ( een essentiële rite van de PvdA religie ) en Cohen moest in het kader van zijn pluche aanbidding toegeven aan het racisme van zijn achterban ….

 5. Al bakrastani,
  Zit de PVDA soms in de regering,,nee toch? Was de PVDA voor uitzetting van ”’Mauro”’de asiel-zoeker uit Angola,,,dacht het toch niet ,,,,he..U schrijft het Racisme is altijd in de Nederlandse Maatschappij
  geintegreed geweest,,, Kan zijn, maar alle oppositie partijen,,,willen voor geen goud met Geert- Wilders, de
  grootste ”’Racist”” die er in Nederland rond loopt in 1regering gaan zitten..Misschien de SGP wel,
  Van der Spek de nieuwe partij leider van de PVDA wil zelfs een ”’general-Pardon maken voor alle asiel
  kinderen die hier lange tijd in Nederland zijn geweest.. Het gaat om ongeveer 2000 kinderen.

  Het ”’Racisme”’komt meer en meer aan de oppervlakte wanneer de werkgelegen-heid onder druk komt
  te staan

 6. jocghum Schreef:

  Van der Spek de nieuwe partij leider van de PVDA wil zelfs een ”’general-Pardon maken voor alle asiel
  kinderen die hier lange tijd in Nederland zijn geweest.. Het gaat om ongeveer 2000 kinderen

  Hoi Hoi wel 2000 !!!!!! zielige kindjes mogen hier blijven omdat van der Spek een héééééééééééééél klien beetje terug doet ter compensatie van het leed wat Cohen tijdens het uitverkopen van zijn idealen en medemenselijkheid ten bate van de bebipsing van het heilige pluche door de PvdA veroorzaakt heeft , maar ja het konniet ,konniet ,konniet ,konniet ,konniet ,konniet ,konniet ,konniet ,konniet ,konniet ,konniet ,konniet ,konniet ,konniet ,konniet ,konniet ,konniet ,konniet ,konniet ,konniet ,konniet ,konniet ,konniet ,konniet ,konniet ,konniet ,konniet ,konniet ,konniet ,konniet ,konniet ,konniet ,konniet ,konniet ,konniet ,konniet ,konniet ,konniet ,konniet ,konniet ,konniet ,konniet ,konniet ,konniet ,konniet ,konniet ,konniet ,konniet ,konniet ,konniet ,konniet ,konniet ,konniet ,konniet ,konniet ,konniet ,konniet ,konniet ,konniet ,konniet ,konniet ,konniet ,konniet , anders … Het heilige pluche vroeg dat offer van de PvdA , bloed aan je handen ??? geen probleem , Bloed van kleine kinderen ?? Verspild door iemand die wanneer de Nederlanders tijdens WO2 net zo mededogenloos waren geweest nooit geboren was geweest , Prijs het Pluche , Prijs het Pluche , Prijs het Pluche , Prijs het Pluche , Prijs het Pluche , Prijs het Pluche , het kanniet ,het kanniet ,het kanniet ,het kanniet ,het kanniet ,het kanniet ,het kanniet ,het kanniet ,het kanniet ,het kanniet ,het kanniet ,het kanniet ,het kanniet ,het kanniet ,het kanniet ,het kanniet anders … 😥 😥 😥 😥 😥 😥 😥 😥 😥 😥 😥 😥 😥 😥 😥 😥 😥 😥 😥 😥 😥

 7. Al Bakrastani,
  http;//www.telegraaf.nl/binnenland/11188891/_bus_uitgebrand_op_a12_htmi?cid=rss

  Gebrek aan woorden misschien? Alzheimer,,,begint nu toch wel ernstige vormen aan-tenemen.

  Vlug een pilletje slikken,,,kan wel eens helpen..

 8. Al Bakrastani,
  Bus uitgebrand chauffeur kon ontkomen. De bus was leeg. Wel hoe het kon gebeuren staat niet in het korte
  stukje. Aangestoken door Marrokaanse-jongeren ? Zou kunnen. Wraak actie van andere zwarte illegalen?
  Zou kunnen. Misschien kort sluiting in de eletrische bedrading van de moter? Zou kunnen. Ik denk dat het
  te maken heeft met die, ik meende van 12 illegalen gekleurde mensen, die werden door gegeven aan de
  politie, door een witte chauffeur. Connexxion heeft tenslotte af spraken ge maakt met de politie

Reacties zijn gesloten.