Geen kerst voor Somalische vluchtelingen

Zestien Somalische dakloze vluchtelingen zetten een tentenkamp op voor het aanmeldcentrum voor vluchtelingen in Ter Apel. Ze kunnen niet terug naar hun eigen land en protesteren tegen hun gedwongen leven op straat, meldt een woordvoerder van het Steunpunt Illegalen in Utrecht aan persbureau Novum. (NRC)

Deze mensen kunnen nergens meer heen, ze worden overal geweigerd omdat het kabinet alle kranen dicht heeft gedraaid. Zo wil dit bruine zooitje van deze mensen afkomen. Een eerdere groep  die protesteerde werd onmiddelijk opgepakt en in het gevang gegooid. Standaardprocedure tegenwoordig in dit land. Als je het ergens niet mee eens bent, dan word je opgepakt (eventueel ook nog in elkaar geramd) en opgesloten. Gelukkig hebben we (nog wel!) rechtbanken die het recht gewoon (nog wel!) toepassen. Maar hoe dat door de beïnvloeding van de bruine bende met aanhang voor de toekomst zal gaan uitpakken, zie ik somber in. Binnenkort hebben we hier ook alleen maar rechters die doen wat de machthebbers willen. Net als in Nazi-Duitsland. Dan is er geen recht meer te halen in Nederland, alleen maar gunsten voor bewezen diensten. En de rest moet zijn bek houden. Ik word er verdrietig van.

6 gedachten over “Geen kerst voor Somalische vluchtelingen”

  1. Helemaal mee eens het fascisme viert hoogtij in deze dictatuur onder leiding van de rearcarnatie van Hitler en zijn gevolg met als leider de geblondeerde rapunzel uw weet wel die met eeld op zijn reet en zijn vingers van het twitteren azijn pissen noemen wij dat, er zal binnenkort wel een spoorlijn worden aangelegd in Ter Apel om mensen die als beesten worden behandeld op transport te stellen naar onbekende gebieden waar zij kunnen worden afgeschoten tijdens hun opzettelijk gemaakte vlucht poging zoals het verleden wat zich aan het herhalen is……het afschrik bewind van dat bekrompen moeraslandje , waar boeven die etnische zuiveringen mogen uitvoeren.

  2. Trouwens, zijn er in Somalíë geen christenen? Dacht het wel. Is dus weer zo dom eenrichting denken. Is niet Westen = dus islam.

  3. anton Schreef:

    Bij al Shabab geen kerstboom te vinden hoor.

    Dat snap ik wel, een kerstboom importeren in de woestijn is duur. En is een kerstboom volgens jou teken van gristendom? Een kerstboom is heidens symbool hoor.

Reacties zijn gesloten.