Ultraorthodoxe joden bespuwen en bedreigen achtjarig meisje

Ja, je moet er vroeg mee beginnen, met de vrees voor mannen er in rammen. Weet nooit of ik er goed aan doe, maar zeg het toch nog maar een keer.

Waar blijft Wilders zijn mening over dit soort achterlijke praktijken? Als dit door ultraorthodoxe moslims was gebeurd, had hij al getwitterd, was al in de krant op de voorpagina verschenen en zijn mening zou ook nagebrouwd zijn in elk nieuwsprogramma. Dat hij weer wat had gezegd! De Grote Blonde Lijder!

Nee, ik ben geen anti-semiet. Ik vind het alleen absurd dat er alleen afkeurend over dit soort praktijken wordt gepraat als het over moslims gaat. Bij christenen en joden en wie weet waar nog meer, zijn er ook van die mensen die totaal van het pad af zijn en de vrouw of ongelovige als een lap vlees willen behandelen. Tegen al deze mensen moet gezegd worden:,, Het is genoeg geweest met je haatpraat. Wij willen jullie niet en jullie doen niet meer mee. Weg!”

Van iedereen die zich niet gedraagt, moet gezegd kunnen worden dat hij dat wel moet doen. Ongeacht huidskleur, religie of wat voor status.

Update: ook verslaggevers die kwamen filmen werden belaagd door deze joodse fundamentalisten.

16 gedachten over “Ultraorthodoxe joden bespuwen en bedreigen achtjarig meisje”

 1. natuurlijk doe je er goed aan dit nog maar weer eens aan te kaarten, keira!
  het selectieve haatzaaien van hij-die-spoedig-van-het-politiek-toneel-zal-verdwijnen is een van de steunpilaren onder zijn ‘succes’

  dus: spread the word!

 2. en dan hebben we het nog niet over de joodse boerka’s en het gescheiden vervoer van mannen en vrouwen in de bus…

 3. Twee duizend jaar geleden liep in dat zelde gebied een man rond. Hij kwam uit Nazareth.
  Hij sprak de waar schuwende woorden,,Let op de mensen die gekleed gaan in zwarte gewaden, op alle
  hoeken van straten hun schijnheilige gebeden staan te prevelen. U ondragelijke zware lasten opleggen, en
  ze zelf met geen vinger aanraken,

  Zou de man uit Nazereth deze groep bedoeld hebben?

 4. Nee, ik ben geen anti-semiet. Ik vind het alleen absurd dat er alleen afkeurend over dit soort praktijken wordt gepraat als het over moslims gaat.

  Je kunt er vrij zeker van zijn dat als het een een meisje gaat die door moslims (waar ook ter wereld) een zelfde behandeling zou krijgen als nu door die zwarte kousen synagoogelaars onze geestelijk leider Wilders onmiddellijk zou eisen dat de hele Kamer van kerstreces dient terug te komen zoals ook alle troepen waar we ze ook ter wereld hebben zitten stante pede teruggeroepen moeten worden omdat er weer een islamitische bedreiging aan de gang is en de volgende vragen zal Kamerlid Wilders zeker stellen.

  1. Is het de minister bekend dat voor de zoveelste keer een Joods meisje door lieden met een perverse ideologie namelijk de Islam herhaaldelijk verkracht wordt in de vorm dat zij niet vrij is haar eigen kleding te dragen?
  2. Is het de minister bekend dat deze vorm van onderdrukking constant ook in Nederland plaats vindt?
  3. Is het de minister bekend dat moslims weigeren uit Nederland te vertrekken als wij dat van hen eisen?
  4. Is het de minister bekend dat wij van de PVV-fractie herhaaldelijk hebben geëist dat moslimaatjes, moslimammaatjes en mosli-omaatjes zich dienen te kleden zoals wij hen hebben voorgeschreven?
  5. Is het de minister bekend dat ondanks onze eisen deze groep van vrouwen zich niet aantrekt van wat wij van de PVV fractie van hen eisen?

 5. DarkSkywise Schreef:

  @5 Je vergeet het obligate “Zo neen, waarom niet?” aan het eind van iedere zin.

  Ik vond het zo al duur. € 3750,- per vraag is tenslotte niet niks. 🙂

 6. Of het wordt zoiets:

  1. Is de minister bekend met het artikel “Tv-getuigenis achtjarig meisje schokt Israël”? Zo neen, waarom niet?

  2. Deelt de minister mijn mening dat deze poging van de linkse mediakerk om onze trouwe bondgenoot Israel in een negatief daglicht te plaatsen totaal van de pot gerukt is? Zo neen, waarom niet?

  3. Is de minister bereid om de verantwoordelijke crypto-islamistische dhimmi-“journalisten” per omgaande hun Nederlandse nationaliteit te ontnemen en samen met hun gehele familie het land uit te zetten? Zo neen, waarom niet?

  4. Is de minister bereid om permanent en met terugwerkende kracht alle staatssteun zoals subsidies en belastingvoordelen terug te draaien van alle media die deze verwrongen kijk op onze trouwe bondgenoot Israel hebben gepubliceerd? Zo neen, waarom niet?

  5. Is de minister bereid om als vergoeding voor de door onze trouwe bondgenoot Israel hierdoor geleden schade de eerder afgekeurde Israelische OV-projecten alsnog te financieren? Zo neen, waarom niet?

  6. Kunt U deze vraag vóór 31 december 2011 beantwoorden? Zo neen, waarom niet?

 7. Ik steek eigenlijk nog liever mijn hoofd in een fusiereactor. 😛

  (Oja, twee StickHorsie™ Bonuspunten voor degene die deze quote kan identificeren!)

 8. DarkSkywise Schreef:

  Ik steek eigenlijk nog liever mijn hoofd in een fusiereactor.
  (Oja, twee StickHorsie™ Bonuspunten voor degene die deze quote kan identificeren!)

  Is het niet dit? http://is.gd/Cr3pmj Da’s dus iets anders dan de koppoter http://is.gd/4fZt1n
  (Die bonuspunten kun je gewoon op de gebruikkelijke plaats achter in het schuurtje leggen, naast de nobelprijzen en andere flauwe kul waar geen mens iets aan heeft.

 9. Keira Schreef:

  Magic Moo

  Dat ben ik zelf. 😆 (profielplaatje = Horsie incognito onder een laken)

  Of het is Horsie die weer eens met mijn account zat te klieren. 😛

 10. Voor mij heb jij altijd gewonnen.

  Maar daar komt het dus niet vandáán… okee, ik doe een hint: jaren ’90 SF serie, heeft 5 seizoenen gelopen, dus niet super-onbekend ofzo.

Reacties zijn gesloten.