Wilders-afgang in Los Angeles brengt ook zijn extreem-rechtse Duitse bewonderaars in verlegenheid!

In Wilders verliefde Duitse mega-site moet een nieuwe anti-Islam held gaan zoeken.
Dat zal niet gemakkelijk zijn, want men had bij PI intussen vrijwel al zijn kaarten op de peroxide geverfde Hollander gezet. (Zie verderop).

Nog op de avond van 23 maart jongstleden, toen Wilders al bezig was om z’n optreden op 1 mei in Los Angeles te annuleren en Spencer en Geller hun communiqué voorbereidden, om de hele film af te blazen, citeerde vaste PI-commentator Arent vol geestdrift Wilders in de trailer van de aangekondigde film:  “We will never surrender… to 1000 years of Darkness”! – Welnu, Wilders’ “buigen voor de homo-lobby” (zoals zijn foute buitenlandse vrienden het zullen hebben ervaren) zou nog geen 24 uur op zich laten wachten…

Hoe moet het nu met die vijf Wilders-advertenties op de PI-site en met de aangekondigde PI-manifestatie voor Wilders en tegen Nederland in Berlijn op 17 april?

Wilders zal er niet aan kunnen ontkomen, om zich ook van DEZE compromitterende buitenlandse vrienden te distantiëren, wil hij in Nederland nog een beetje geloofwaardig blijven.

PI (Politically Incorrect) is veruit de grootste haatsite van Europa.
Wil je extreem-rechts in Duitsland aan het werk zien, dan moet je naar de mega-site “Politically Incorrect” (PI) gaan. Net als veel Nederlandse aanhangers van Wilders doen, wordt bruin gedachtegoed verpakt in maar één soort pakpapier: Anti-Islam, anti-Turk, voor (de huidige politiek van) Israël en voor een hersteld christelijk Europa. Oorspronkelijk waren ze ook “pro-Amerikanisch”, maar sinds Obama hebben ze op dat punt flink gedimd.

Prominent op de PI-site (25 maart 2010): Een Wilders-bericht over hoeveel keer hij wel ‘bedreigd’ is in 2009, aankondiging van de 17-april manifestatie voor Wilders in Berlijn, verzoek om geld te storten voor Wilders’ Amerikaanse steunfonds en (onderaan) een stukje van de publiciteit voor Fitna. Aan het begin van dit artikel een advertentie voor Wilders-T-shirts, gemengd met fundi-christelijke propaganda-items (zie verderop in dit artikel).

In de commentaren bij vrijwel elke post, leven tientallen anonieme reageerders hun frustraties uit. Wat de redactie van PI niet kan of wil zeggen, laat ze graag gebeuren in de reactie-kolommen. Sinds drie jaar, wordt PI met toenemend succes kritisch gevolgd door Politblogger (opvolger van Politisch Korrekt). Ze hebben er daar dagwerk aan, om de fouten, vervalsingen, verdraaiingen en afglijders naar Nazi-gedachtegoed bij PI aan de kaak te stellen.
Dat is taai- maar nuttig, werk. Maar soms kunnen ze er zelfs lol bij beleven. Zoals op 27 maart in:
Politblogger » Geert-Wilders-Schmonzette fällt aus.

Vertaling:
Geert Wilders-Rolprent gaat de mist in

Lees verder bij:

De Lage Landen: Wilders-afgang in Los Angeles brengt ook zijn extreem-rechtse Duitse bewonderaars in verlegenheid!.

1 gedachte over “Wilders-afgang in Los Angeles brengt ook zijn extreem-rechtse Duitse bewonderaars in verlegenheid!”

Reacties zijn gesloten.