Hongarije discrimineert moslims, hindoes en boeddhisten

Geert Wilders zal zitten watertanden bij zoveel voortvarendheid. Misschien krijgt hij er wel een harde plasser van. Het land van zijn Krisztina geeft het goede voorbeeld! Zo moet je die lui aanpakken! Vol in de portemonnee, dan gaan ze vanzelf weg. Is wel een idee om die PVV’ers zo aan te pakken. Misschien kunnen we ze ruilen met wat leuke Hongaren? Die wel normaal kunnen denken?

11 gedachten over “Hongarije discrimineert moslims, hindoes en boeddhisten”

 1. Tsja, overal moet bezuinigd worden, ieder land in Europa kan/mag/zal zelf beslissen op wat. Waar ligt het probleem?

 2. Er worden toch geen beperkingen opgelegd? Er wordt alleen geen subsidie toebedeeld.
  Als morgen iemand in Nederland ook een kerk van “The Flying Spaghetti Monster” wil beginnen, moet daar dan ook automatisch subsidie naartoe? Voorgenoemde kerk bestaat trouwens echt.

 3. De Hongaren prutsen en discrimineren veel meer dat onze MSM lief is om te vermelden.
  Als in deze lijn van discriminatie van minderheden door de rechtse regering van Orban ook geloofsgemeenschappen volgen is het kende zoek.

  Nog leuker – hebben ze een rechtse maffia constructie bedacht die de Centrale bank van Hongarije aan deze rechtse regering bindt. De regerende kapo’s hebben straks alle, ook financiële macht.

 4. 4
  nexus m.
  Hongarije staat financieel aan de rand van de afgrond.
  Ze hebben een paar dagen geleden meer dan 9% rente op staatslening moeten betalen, en een tweede lening hebben ze maar niet meer geplaatst.
  De Forint is in waarde flink gezakt.
  En veel Hongaren hebben een hypotheek genomen in Oostenrijk in Euro s.
  Dus die macht is verwaarloosbaar.

 5. Robert Schreef:

  Er worden toch geen beperkingen opgelegd? Er wordt alleen geen subsidie toebedeeld.
  Als morgen iemand in Nederland ook een kerk van “The Flying Spaghetti Monster” wil beginnen, moet daar dan ook automatisch subsidie naartoe? Voorgenoemde kerk bestaat trouwens echt.

  Zeker. ALS je besluit subsidie aan kerken te geven, dan aan alle kerken.

 6. Nou zijn de meeste kerken niet erg afhankelijk van overheidssubsidie geloof ik. De Pastafarianen al helemaal niet, die hebben genoeg aan hun merchandice.

 7. Tsjechen en Hongaren zijn bijna net zo bot en lomp als Hollanders,(of misschien nog botter en lomper?) Wat betreft die ‘leuke Hongaren’, ahummm… Polen daarentegen zijn erg sympathiek. Mijn ervaring, ok, hoef je het niet mee eens te zijn. Xenofobe volkeren moeten eigenlijk eens goed geisoleerd worden, hoe gaat Hongarije, Roemenie, Chokoslowakije met de Zigeuners om? Daar zetten ze een dikke muur om heen, dan hebben de fatsoenlijke Hongaren en Tsjechen er geen last van. Ik zag een documentaire waarbij van bij bijna de helft van alle Hongaarse Zigeuners de stroom en het water was afgesloten, omdat die ‘fatsoenlijke’ Hongaren last van die Zigeuners hadden. Mag ik dus op die Hongaarse wieksers kotsen? Meu coraçao é cigano!!

 8. Harry Schreef:

  Ik zag een documentaire waarbij van bij bijna de helft van alle Hongaarse Zigeuners de stroom en het water was afgesloten, omdat die ‘fatsoenlijke’ Hongaren last van die Zigeuners hadden.

  Afgesloten of gewoon niet voorhanden? Ik kom nogal eens in Roemenie , waar de discriminatie te erg voor woorden is, maar midden in de Karpaten zijn genoeg dorpen te vinden waar helemaal geen gas/water/licht is. Gewoon hout sprokkelen en een waterput. Je gaat daar letterlijk een paar honderd jaar terug in de tijd. En daar wonen voornamelijk Roma’s begreep ik. Niet afgesloten maar gewoon helemaal geen voorzieningen dus.

Reacties zijn gesloten.