Verdienen aan de JOVD

‘Maak je vrienden lid en win een iPad!’ roept men bij de JOVD.

Ja, mensen, dat is nu die VOC-mentaliteit: voor wat hoort wat, je gaat niet een beetje gratis mensen lid zitten maken van de  JOVD, nietwaar? Ja ok, ook bij de Partij voor de Dieren mag men een presentje verwachten bij aanmelding van een lid, maar zeg nu zelf, een pluche koe zal toch niet zijn wat u daarbij over de streep trekt?

‘Ik wil geen iPad, ik wil helemaal geen iDingen. Apple is kut, Jobs was een zak, ze maken vooral hele mooie rotzooi, baggertroep. En dan bepalen ze ook nog wat je wel en niet met je eigen spullen mag doen, erger dan MS (Microsoft, niet de ziekte uiteraard).’ aldus redactiemedewerker GJ_ , die overigens zowel wat politieke voorkeur als leeftijd betreft niet voor de JOVD in aanmerking komt.

Er staat trouwens nergens dat je zelf lid moet zijn van de JOVD om mee te kunnen doen met de actie. Dus ook als u een de pensioengerechtigde leeftijd naderende, verstokte socialist bent kunt u dat nare jongmens van een paar deuren verderop dat toch al door en door verpest is evengoed opgeven voor de JOVD. Als u een iPad wilt, tenminste.

5 gedachten over “Verdienen aan de JOVD”

  1. Het werkwoord winnen kan naar zijn betekenis helemaal geen gebiedende wijs hebben.
    We zijn er aan gewend door het dagelijkse bombardement met onzinpropaganda (Maak kans op! is er ook zo een) – maar deze jongerenclub zal dan ook wel ondergemiddeld intelligente luitjes aantrekken.

  2. Er staat een fout in. Het zijn geen vrienden maar vrinden.

    “kans maken op” is natuurlijk een kansloze aktie, dan wordt er eentje verloot onder alle nieuwe lullo’s ehhhh liberale jongeren en wonder boven wonder duikt die iPad na een week of twee op in het appartement ehhhh ouderlijk huis van de voorzitter van de JOVD

    Je kunt niet vroeg genoeg vertrouwd gemaakt worden met liberale praktijken

  3. waarschijnlijk wordt er ooit nog een Saab verloot onder de nieuwe instroom van VVD en JOVD (zodra Mark geen onderdelen meer kan krijgen :-))

Reacties zijn gesloten.