Nieuwtje op de site: gebruikersprofielen

Bij wijze van experiment heb ik iets in elkaar geknutseld wat lijkt op de gebruikersprofielen zoals je die normaal vooral ziet op forums. Dit om interactie en zoeken wat te vergemakkelijken.

Bij de reacties zie je nu onder de naam “profiel” staan, dat is bij een geregistreerde gebruiker die ook inlogt bij het reageren, en bij andere mensen zie je “…” staan. Dat is voor mensen die niet inloggen om te reageren.

Bij de gebruikers met “profiel” onder de naam kom je, door op “profiel” te klikken, op een pagina terecht waar de laatste reacties (en eventueel ook artikelen) van de gebruiker staan. Ook zie je de avatar, de favoriete website van de gebruiker, en eventueel een profieltekstje.

Hoe word je een geregistreerde gebruiker? Boven in in het menu staat registreren/inloggen. Daar op klikken, rest wijst zich vanzelf. Als je dan in het vervolg inlogt als je de site bezoekt komt er ook achter jouw reacties een profielpagina te staan.

Hoe krijg je een profieltekstje/website op je profielpagina? Dat doe je door, na inloggen in het z.g. “dashboard” aldaar op “je profiel” te klikken. Daar kun je ook eventueel je tekstje wat nu in je profielpagina staat wijzigen/verwijderen.

Op dit moment hebben we dit voor alle geregistreerde gebruikers. Mogelijk dat we het in de toekomst alleen doen voor redactieleden, of alleen voor geregistreerde gebruikers die dit willen, dat weet ik nu nog niet. Voorlopig doen we het even zo.

15 gedachten over “Nieuwtje op de site: gebruikersprofielen”

 1. Of deze.

  Nu alleen nog wat meer reageerders met een profiel en dan kunnen we de hele dag op Krapuul interactief zitten te doen. :mrgreen:

 2. @6

  Maar ik wil niet zeiken maar ik zie hier onder Firefox (Mac OS X) die “links” achter de namen niet meer staan, vandaar mijn bericht.

 3. TIP: aangezien er allemaal dingen gaan worden verzonnen waarom het straks nóg leukerderderder is om een profiel te hebben, is het natuurlijk erg COOL 😎 om er alvast een te hebben voordat iedereen een profiel neemt omdat dat veel leukerderder is! :mrgreen:
  Dus brengt het voort (of zoiets) en wees de eerste in jouw straat!

 4. Ik kan het nergens anders melden, draadje “krapuliteitenalarm” is gesloten en ik probeer via de nieuwe opzet iets te plaatsen. Krijg steevast de foutmelding “Ongeldig website adres!”.

 5. @13 Zoals je waarschijnlijk al hebt gemerkt, worden er wat nieuwigheidjes uitgeprobeerd.

  Helaas is niet voor niets is de meestgehoorde kreet in de IT: “Dit zou het toch moeten doen.” 😉

Reacties zijn gesloten.