7 gedachten over “PVV-Almere piswoest op wethouder Adri Duivesteijn (PvdA) (brekend/schokkend)”

 1. Vrijheid van Meningsuiting geldt natuurlijk alleen maar voor diegenen die het gedachtengoed van de PVV steunen. Andersdenkenden (vooral ter linkerzijde) moeten gewoon hun mond houden.

 2. Toontje is een ontzettende zeikerd.
  Okee, wat open deuren maar verder een keurige alinea in dat pdf’je.
  Veelzeggend dat een paranoide en de spijkers-op-laag-water-zoekende man(?) als Toontje zich in de kuif gepikt voelt.
  Een in feite machteloos stelletje navelstaarders, dat pvv gespuis.
  Maar ja, je moet wat als je eigenlijk niks te vertellen hebt en toch een riant inkomen wilt.

  Adri D.:
  De vraag is dan ook niet hoe wij ons afsluiten, maar hoe wij ons openstellen. Openstellen voor de vraag hoe de stad Almere er als geheel sterker door kan worden Waar zit de positieve kracht van een multi-etnische samenleving.? Hoe kan een Nieuwe Economie ons net zo gaan plezieren als het Nieuwe Land dat heeft gedaan? In de zoektocht naar het antwoord op die vraag is er één zekerheid. Angst voor verandering kan nooit onze raadgever zijn. Juist in een stad als Almere, een stad van pioniers, een stad die voortdurend in beweging is, is bewezen dat mensen bereid zijn nieuwe wegen te vinden. Om met elkaar te bouwen aan een gezond Almere. Wij willen daarom mensen aanspreken op hun individuele verantwoordelijkheid voor onze samenleving als geheel. Daarin past, dat mag duidelijk zijn, dus niet het stigmatiseren van groepen.

 3. Het is inderdaad een extreem keurige toespraak. Het lijkt wel, gezien de PVV reactie, alsof Duivesteijn van leer is getrokken als een verschrikkelijke held, maar nee hoor.

 4. Tja, misschien moeten partijen gewoon eens op een PVVmanier tekeer gaan tegen de PVV. Misschien stijgt de bloeddruk dan zo hoog, o nee, mag niet. Geen lichamelijke ongemakken enzo.
  Sorry.

  Wat ik wel komisch vind is dat er weer zo furieus gereageerd wordt terwijl de man van de PVVzegt zich niet aangesproken te voelen. Ik lach me daar echt een deuk om. Dom volk. Maar ja, de PVV heeft nog nooit ooit ook maar een speech hoeven/moeten houden voor alle mensen. Die roeptoeteren alleen maar voor eigen volk, Weten zij veel hoe het hoort in de grote mensen wereld. pffffffff.

 5. “Wij willen daarom mensen aanspreken op hun individuele verantwoordelijkheid voor onze samenleving als geheel. Daarin past, dat mag duidelijk zijn, dus niet het stigmatiseren van groepen. ”

  Een braaf regeltje van Adrie.Ik moest even zoeken.

  Die PVV’ers zijn de echte terroristen die, a la de taliban, iedere oproep om verzoening, samen te leven en werken, geen haat te zaaien, beantwoorden met agressie en haat. De PVV put steeds opzichtiger uit de propagande en mothoden van de nazi’s.

 6. Als ik Adrie zo hoor ben ik weer blij dat ik in Almere woon, na de verkiezingsuitslag was dat gevoel wel even kwijt. Leuke is trouwens dat de VVD in Almere zich kan vinden in de uitlatingen van Adrie!

Reacties zijn gesloten.